Grand Theft Auto: San Andreas iOS-versiona.
Mainos
PlayStation 2 -konsolin aikana julkaistut Grand Theft Auto III ja sen spin-off-jatko-osat GTA: Vice City ja GTA: San Andreas saavat uudelleenjulkaisun loppuvuodesta nimellä GTA: The Trilogy – Definitive Edition.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition -kokoelmasta on paljastettu, että se päivittää vanhat GTA-klassikot tähän päivään ”hieman paremmalla grafiikalla kuin GTA V, muttei yhtä hyvällä kuin Red Dead Redemption 2”. Sen enempää ei olla kerrottu, eikä edellä mainittu kuvailukaan ole kuin huhu.

Viimeisimmät paljastukset tulevat Rockstar Gamesin omilta tukisivuilta, jossa GTA: The Trilogy -kokoelmaa koskeva tukiartikkeli piipahti luonnoksena. Se luonnollisesti ehdittiin nappaamaan talteen lähdekoodista GTA Forums -käyttäjien toimesta.

Mainos

Artikkelin sisällön mukaan GTA: The Trilogy – Definitive Edition ei ehkä olekaan niin suuri uudistus, kuin mitä mielikuvat ja GTA 5 -modit ovat ehkä ehtineet mielikuviimme syöttämään. Trilogia sisältää kasvatetun piirtoetäisyyden, uudet tekstuurit ja nykyaikaiset kontrollit sekä PS5:n Dualsense-värinät.

Se, miten paljon uudet tekstuurit ja uusi valaistus vaikuttavat PS2-aikaisten pelien ulkonäköön on vielä toistaiseksi mysteeri, mutta odotuksia ei kannata pitää ainakaan näiden tietojen valossa liian korkealla. Todennäköisesti lopputulos on lähellä iOS:lle ja Androidille julkaistuja remasterointeja.

Mainos