Mainos
GTA VI:sta vuotanut videomateriaali, jossa näytetään pelin jopa epätodellisia latausaikoja ja saumattomia siirtymiä päähenkilöiden välillä, on saanut fanit innostumaan foorumeilla.

GTA VI:n ilmoitettiin olevan virallisesti kehitteillä helmikuussa 2022, ja hiljattain vihjattiin, että peliä voidaan odottaa viimeistään maaliskuussa 2025.

Jatko-osan varhaisesta kehitysversiosta vuodettiin viime vuonna materiaalia, joka vahvistaa, että GTA VI sijoittuu Vice Cityyn ja että toinen pelattavista hahmoista on nainen.

Mainos

GTA V:tä viimeisten 10 vuoden aikana kuoliaaksi pelanneet tuntevat varmasti sen, kuinka kauan pelin lataaminen kesti – etenkin edellisen sukupolven konsoleilla.

Vaikka PlayStation 5:n ja Xbox Series X/S:n versiot ovat tietenkin parantaneet tätä tilannetta jonkin verran, useimmat meistä muistavat käynnistäneensä GTA V:n PlayStation 4:llä ja odottaneensa ikuisuudelta tuntuvaa aikaa, ennen kuin se vihdoin latautui massiiviseen avoimeen maailmaansa.

Onneksi GTA VI näyttää tekevän hahmojen vaihdot vikkelästi. Tiedämme toki jo nyt, että uuden sukupolven konsolit kykenevät muutenkin todella nopeisiin latausaikoihin, mutta äskettäin julkisuuteen vuotanut kuvamateriaali osoittaa, kuinka saumatonta se voisi olla GTA VI:ssa – ainakin varhaisessa alfaversiossa.

Kuvamateriaali, joka julkaistiin viestipalvelu X:ssä, näytti ennen sen poistoa pelin kaksi päähenkilöä motellissa. Näimme pelin vaihtavan Luciasta Jasoniin välittömästi, ennen kuin Jason suuntaa ulos maailmaan.

GTA V:ssä pystyimme vaihtamaan kolmen hahmon välillä, mutta se ei ollut aivan saumatonta. On myös syytä huomata, että Jason ja Lucia ovat vuotaneessa kuvamateriaalissa samassa huoneessa, mutta välitön vaihto on silti viiveetön ja todella rohkaiseva merkki tulevasta.

Vaikka hahmon välitön vaihtaminen jätettäisiinkin sivuun, fanit ovat superinnoissaan pelin sisäisistä salama- ja sääefekteistä, kun Jason astuu motellin ulkopuolelle.

Mainos