Mainos
Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvan ohjaaja James Gunn on paljastanut, että tulevan MCU-jatko-osan soundtrack on nyt saatavilla verkossa ennen 3. toukokuuta tapahtuvaa julkaisua.

Gunn ilmoitti soundtrackin saatavuudesta Twitterissä, jossa hän julkaisi myös Spotify– ja Apple Music -linkit Guardians of the Galaxy: The Official Mixtape -levylle.

Mainos

Soittolista sisältää kappaleita kaikista kolmesta Guardians of the Galaxy -elokuvasta sekä niiden musiikit.

Elokuvan synopsis kertoo seuraavaa:

Marvel Studiosin elokuvassa “Guardians of the Galaxy Vol. 3” rakastettavien retaleidemme remmi on asettunut asumaan Knowherelle. Mutta ei aikaakaan, kun heidän elämäänsä ravistelevat kaiut Rocketin myrskyisästä menneisyydestä. Peter Quill, joka suree yhä Gamoran kohtaloa, joutuu kokoamaan taas joukkonsa ympärilleen ja suuntaamaan vaaralliselle tehtävälle pelastaakseen Rocketin hengen—tehtävälle, jonka epäonnistuminen todennäköisesti tietäisi vartijoiden tarun loppua.

Elokuvan pääosissa nähdään Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff sekä Vin Diesel, joka on Groot, ja Bradley Cooper, joka on Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ja Maria Bakalova.

Elokuvan on ohjannut James Gunn, joka vastaa myös käsikirjoituksesta. Tuottajana toimii Kevin Feige.

Marvel Studiosin elokuva Guardians of the Galaxy Vol. 3 saa maailmanensi-iltansa Suomessa 3. toukokuuta 2023.

Mainos