Halloween Kills: The Survivors Of Michael Myers sai uuden ja viimeisen trailerin

Mainos
Tänän syksynä pelätään taas vaaleamaskista tapaajaa, sillä Halloween Kills: The Survivors Of Michael Myers on saapumassa valkokankaille.

David Gordon Greenin ohjaama leffa on saanut viimeisen trailerinsa. Näet sen yläpuolelta.

Halloween Kills on jatkoa vuonna 2018 ensi-iltansa saaneelle Halloween-elokuvalle, joka on jatkoa koko saagalle. Siitä tuli neljälle vuosikymmenelle ulottuvan elokuvasarjan tuottoisin teos ja avausviikonloppunaan menestynein kauhuelokuva, jonka pääosassa on nainen.

Mainos

Uuden elokuvan tekijätiimi on sama kuin vuoden 2018 maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseessa elokuvassa. Halloween Killsin ovat käsikirjoittaneet Scott Teems (SundanceTV:n Rectify), Danny McBride ja David Gordon Green, John Carpenterin ja Debra Hillin luomien hahmojen pohjalta.

Halloween-yö, jona Michael Myers palasi, ei ole ohi

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), hänen tyttärensä Karen (Judy Greer) ja tyttärentyttärensä Allyson (Andi Matichak) jättivät naamiomiehen lukkojen taakse Laurien liekehtivän talon kellariin. Pian sen jälkeen Laurie kiidätetään vakavasti loukkaantuneena sairaalaan. Hän uskoo viimein tappaneensa pitkäaikaisen piinaajansa.

Mutta kun Michael onnistuu pakenemaan Laurien ansasta, hänen verilöylynsä jatkuu. Kivuistaan piittaamatta Laurie valmistautuu puolustautumaan ja saa samalla koko Haddonfieldin kaupungin nousemaan yhteisvoimin hirviötä vastaan.

Stroden naiset liittyvät joukkoon, jossa on muita Michaelin ensimmäisestä murharetkestä selvinneitä. Asukkaat päättävät ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja kukistaa Michaelin lopullisesti.

Muissa rooleissa nähdään Will Patton apulaisseriffi Frank Hawkinsina, Thomas Mann (Kong: Pääkallosaari) ja Anthony Michael Hall (Yön ritari).

Halloween Kills saa Suomen ensi-iltansa 15. lokakuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliOddworld-pelistudio ja Nordisk Film aloittavat laajan yhteistyön
Seuraava artikkeliDetroit: Become Human -studio tekemässä seuraavaa tarinakeskeistä Star Wars -peliä?