Mainos
Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa, mutta tiedämme nyt, että Marvel’s Spider-Man 2 ilmestyy ensi syksynä.

Marvel’s Spider-Man 2 julkistettiin reilu vuosi sitten, ja fanit ovat tietenkin odottaneet julkaisupäivän julkistamista. Vaikka emme vielä tiedä tarkkaa päivää, virallinen PlayStation Blog pystyi ainakin osoittamaan meille yleisen suunnan: Marvel’s Spider-Man 2 ilmestyy joskus syksyllä 2023.

Uutinen jaettiin pelin luovan johtajan Bryan Initharin lyhyessä lausunnossa, jossa hän sanoi;

Mainos

– Mikä vuosi onkaan ollut PlayStation Studiosille. Me täällä Insomniac Gamesilla olemme olleet täysin ihmeissämme kollegojemme työstä. Onnittelut kaikille menestyksekkäästä vuodesta 2022… ja toivomme, että ensi vuosi on yhtä jännittävä, kun jatkamme Marvel’s Spider-Man 2:n valmistelua ensi syksyn julkaisua varten.

Vielä emme oikeastaan tiedä pelistä kovinkaan paljon. On jopa epäselvää, tulemmeko pelaamaan Milesina vai emme.

Jatko-osasta tulee hieman synkempi kuin kahdesta ensimmäisestä pelistä, minkä ei pitäisi olla kovin suuri yllätys, kun otetaan huomioon, että ikoninen Venom tekee täyden debyyttinsä jatko-osassa.

Näyttää myös siltä, että Peter Parkerin paras ystävä Harry Osborn on mukana uudelleen, mikä viittaa siihen, että hahmolla on merkittävämpi rooli. Tämäkään ei ole suuri yllätys, sillä hänen esiintymisensä oli vihjailtu ensimmäisen pelin lopussa, ja hänellä on myös ilmeinen yhteys Venomiin. Se, onko hän goo-hirviö vai ei, ei ole vielä selvää, mutta ainakin voimme luottavaisin mielin sanoa, että ensi syksynä se selviää.

Mainos