Hard Bullet on yksi raa’immista VR-peleistä tähän mennessä

Mainos
Voisi jopa sanoa, että Hard Bullet VR on suunnattu lähinnä psykopaateille – mutta toisaalta se tuo pelaajan koettavaksi myös Matrix– ja John Wick -henkistä toimintaa ja hyvää liikuntaa.

Oheisessa pelikatsauksessa ihmetellään Hard Bullet -virtuaalitodellisuuspeliä, jossa tavoitteena on teloittaa loppumaton määrä vihollisia, millä ikinä keinoin pelaaja itse haluaakaan.

Tyrkyllä on aseita pistooleista kivääreihin ja lapiosta porkkanaan. Lisäksi pelaaja voi kiduttaa pahiksia mm. riiputtamalla heitä koukuissa, poraamalla vihollisen raajoja ja heittämällä nämä lihamyllyyn.

Mainos
@respawn_fi Hard Bullet -VR-peli on tolkuttoman raaka. Katso lisää Tube-kanavaltamme.#respawn #hardbullet #virtualreality #videogames ♬ You Spin Me Round – Reflections

Pelaaja voi harjoitella ninjataitojaan myös esimerkiksi varastamalla vihollisen kädestä tämän aseet ja täten teloittaa hahmot omilla pyssyillään.

Hard Bullet on saatavissa Early access -tilassa PC-VR:lle Steamista hieman alle 20 eurolla. Steamin tarjouksista pelin voi bongata myös alle kympillä.

Mainos
Edellinen artikkeliPS3-pelejä alkoi tupsahdella PS Storen PS5-valikoimiin
Seuraava artikkeliLeslie Grace on Batgirl – ensimmäinen kuva tulevasta elokuvasta julki!