Mainos
Herra varjele! 1990-luku ja sen muoti ovat valtaamassa seuraavaksi popkulttuurin. Ensin Stranger Things ja monet muut elokuvat vievät katsojat nostalgiselle 1980-luvulle, mutta Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) -elokuva aloittaa ysäribuumin.

Margot Robbie palaa suosittuun Harley Quinn -hahmonsa rooliin elokuvassa, joka sijoittuu vahvasti 1990-luvulle, mahdollisimman ruman vaatemuodin aikaan. Vastanäyttelijäkseen Robbie saa Mary Elizabeth Winsteadin, joka esittää Huntressia.

– Roolihahmoni on iso loikkaus eri suuntaan edellisestä. Viimeksi olin Will Smithiä kyttäävä D.I.A.-agentti, nyt esitän salamurhaajaa, jota on treenattu lapsesta alkaen. Tämä leffa on täynnä naisenergiaa, komediaa ja parasta ysäriä, Winstead kehuu.

Mainos

On positiivinen yllätys, että leffa osoittautuukin hassunkuriseksi ja oudoksi komediaksi ennemmin kuin liian synkäksi ja vakavaksi elokuvaksi. Winsteadin kommentti nostaa elokuvan odotusarvoja entisestään, sillä myös Marvel on onnistunut elokuvissaan huumorin lisäämisen myötä.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) saa ensi-iltansa helmikuussa 2020.