Mainos

Hearthstone – tuo kaikkien digitaalisten korttipelien äiti esittelee uuden, seikkailupohjaisista lisäosista poistuvan mallin, jonka ensimmäinen osa on dinosauruspainotteinen Journey to Un’Goro.

Kyseessä on lisäri, joka lisää peliin 135 uutta korttia ja samalla siirtää lisää aiempia lisäosia Wild-pelimuotoon, vähentäen peruspelimuodossa käytettävien korttien määrää. Ensimmäistä kertaa koskaan, lisäri myös siirtää suosituimpia Vanilla-kortteja Wild-muotoon. Heipparallaa Azure Drake ja kumppanit.

Mainos

Suurimmat uudistukset ovat Adapt-ominaisuus ja Quest-kortit

Adapt muuntaa kyseistä korttia tai kohdekorttia tiettyjen ehtojen täyttyessä. Muutos on jokin kuudesta eri vaihtoehdosta, aina myrkyllisyydestä jättimäisyyteen. Tämä lisää peliin selvästi taktisuutta, mutta satunnaisuus piinaa asiaankuuluvasti myös Adaptia ja se kun vaikkapa ratkaisun hetkellä odotettua taunttia ei tulekaan vaan tilalle tulee parhaana vaihtoehtona divine shield, on HS-harmitus taattu.

Quest kortteja on yksi per hahmoluokka. Jos pelaaja pelaa pakkaa, jossa Quest-kortti on mukana, tulee se aloituskäteen mukaan automaattisesti. Quest-kortin pelaaminen maksaa yhden manan ja jokaisen kortin nimen mukaisesti pelaajan tulee suorittaa jokin tehtävä, jonka onnistuessa kortti mahdollistaa periaatteessa pelin muuttavan supervoiman käytön.

Quest-mekaniikka on alussa lupaava, mutta se valitettavasti floppaa täysin. Rogue- ja Warrior hahmoluokkien Quest-pakat ovat miltei ainoita, joita pelaajat käyttävät, sillä nykyisessä muodossa meta ei muita Quest-kortteja kunnolla tue.

Pelin kehittäjät lupasivat, että matsit siirtyisivät kauemmas aggro-pelityylistä, mutta edelleen nopea turpaanveto ja aggressiivinen pelityyli ovat tie voittoon, varsinkin kausien lopun ladder-grindauksessa.

Vaikka Quest-kortit eivät muuttaneetkaan peliä, on Journey to Un’Goro upea korttilisäri joka mahdollistaa useampien hahmojen käytön tehokkaammin kuin aikaisemmin.

Yli 200 matsin perusteella lisäri muutoksineen on todella upea ja täydentää emopeliä mainiosti. On mielenkiintoista nähdä, mihin uusi suunta peliä vie ja nyt onkin aika aloittaa kullan grindaaminen seuraavaa lisäriä odotellessa. Hearthstonen on jatkettavaa samaa rataa, sillä Elder Scrolls– ja Witcher-sarjat ovat tuomassa omat haastajat digitaalisille korttipöydille.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Hearthstone: Journey to Un'Goro
90 %
Edellinen artikkeliAvoimen hiekkalaatikon Need for Speed Payback tarjoilee latolöytöjä ja uuden Super Build -tuunauksen
Seuraava artikkeliE3: Xbox-lehdistötilaisuus alkaa keskiyöllä – seuraa suorana tästä
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
hearthstone-journey-to-ungoro-arvostelu-135-uutta-korttia-tarjoaa-uljasta-taydennysta-emopeliinJourney to Un’Goro upea korttilisäri, joka mahdollistaa useampien hahmojen käytön tehokkaammin kuin aikaisemmin. Yli 200 matsin perusteella lisäri muutoksineen on todella upea ja täydentää emopeliä mainiosti.