Mainos

Tämän vuoden toinen Hearthstone-lisäri on tulilla ja vihdoin on koko yksinpelikampanja auki. Satoja pelejä tahkoneena, voikin arvostelun kirjoittaa hyvillä mielin, vaikkakin hieman sekavisssa tunnelmissa.

KotFT esittelee jälleen 135 uutta korttia ja suurimmat muutokset tulevat Death Knight -sankarikorttien ja Life Steal ominaisuuksien muodossa. DK-kortilla oma sankari muuttuu Ruumiskunkun kätyriksi ja erikoiskyky menee uusiksi. On mukavaa huomata, että DK-kortit toimivat paremmin kuin edellisen lisärin tehtäväkortit eivätkä ne tunnu minkään hahmoluokan kohdalla liian tehokkailta.

Mainos

Tämä onkin yksi lisärin suurimmista heikkouksista. Vaikka OP-hommat ottavatkin aina päähän, tuntuu, että HS meta ei kehittynyt tarpeeksi. Samat “vanhat” deckit tuntuvat edelleen vahvimmilta ja life stealin tuomat edut tuntuvat miltei kosmeettisilta. Itse ainakin odotin, että meta muuttuisi ja uskon että suurin osa HS-kommuunista kokee samoin. Tuntuu, kuin HS eläisi omituista välivaihetta.

“Ruumiskunkun tauntit ovat legendaarista settiä”

Ilmainen yksinpelikampanja on todella hupaisa ja varsinkin Ruumiskunkun tauntit ovat legendaarista settiä. Blizzard on aina taitanut huumorin ja KotFT ei petä. Lisäri ei missään nimessä ole heikoin julkaistuista ja DK-hahmot ovat hauskoja. Ehkä meta vain vaatii vielä enemmän pelejä alleen, jotta se kehittyy Blizzardin toivomaan muotoon.