Mainos
Mikä on se juttu, joka tekee pelien ja lisäosien arvostelusta parasta? Se, kun odotusarvot rutataan pieneksi mytyksi ja kadotetaan ikuisiksi ajoiksi, tässä tapauksessa Azerothin toiselle puolelle. 

En ole World of Warcraftissa koskaan välittänyt teknologiapuolesta. Olen aina ollut suuri korkeafantasian fani, eikä minusta robotit ja teknologia kuulu miekkojen ja magian maailmaan. Näinpä en todellakaan ollut innoissani kuultuani, että seuraava HearthStone-lisäri keskittyy nimenomaan pieleen menneisiin labrakokeisiin ja kajahtaneisiin goblineihin. Mutta kuinka väärässä olinkaan…

Mainos

Pakka sekaisin uusien korttien avulla

The Boomsday Project esittelee jälleen uusia korttityyppejä. Suurin muutos on legendaariset loitsukortit, joita HearthStonessa ei ole aiemmin ollut. Toinen uusi korttien ominaisuus on magnetic, joka mahdollistaa magnetic-korttien sulautumisen mihin tahansa mech-luokan korttiin. Magnetic yhdistää molempien korttien statsit ja näin jättimäisten kojeiden luonti on mahdollista – yhdistelmiä on monia. Mukana ovat myös projektit, jotka tuovat etuja molemmille pelaajille, sekä Omegat, joiden ominaisuudet aktivoituvat vain kun pelaajalla on kaikki 10 manakristallia käytössään.

Jo viimeinen lisäri osoitti, että HearthStone on saanut kauan kaivattua monipuolisuutta metaan ja The Boomsday Project vain laajentaa sitä. Tällä kertaa vanhempia kortteja ei siirretä sivuun standard-pelimuodosta ja vaikka tulevat nerfit voi jo nyt haistaa. Meta on monipuolisempi ja joustavampi kuin kenties koskaan ennen.

Hauskempaa ja arvaamattomampaa pelaamista

Lab Project -yksinpeliosio on kaikille ilmainen ja se on vasta tuloillaan, mutta arvostelu lyödään pihalle niin pian kuin mahdollista, jotta myös Niemisen Toni pysyy tyytyväisenä.

The Boomsday Project on yksi parhaista HS-lisäreistä tähän asti. Vaikka meta tulee vielä muuttumaan, ovat merkit selvät. Jokaisella hahmoluokalla pelaaminen on monipuolisempaa kuin ennen. Erilaisia rakenteita, joilla ladderilla pärjää, löytyy huomattavasti enemmän ja pelaaminen on hauskempaa ja arvaamattomampaa kuin pitkään, pitkään aikaan.

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
HearthStone: The Boomsday Project
90 %
Edellinen artikkeliPeter Weller uusii roolinsa Robocopina?
Seuraava artikkeliNvidia härnää uudella videollaan, joka lupailee uusia näytönohjaimia
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.