Mainos
Hearthstone: The Witchwood on puhdas korttipäivitys, eikä mukana ollut aluksi yksinpelisisältöä. Julkaisun jälkeinen päivitys kuitenkin lisäsi soolopelitilan, jossa pelataan taysin uusilla hahmoilla ja pyritään pääsemään metsän siimekseen, aina lopputaisteluun asti.

Korttipäivitys on itsessään fantastinen. Lukuisten viikkojen ja pelien jälkeen on mukava todeta, että meta on eloisampi kuin koskaan, ja kaikki uuden muutokset ovat todella hyviä.

Mainos

Uusia korttityyppejä ovat rush, echo ja upgrade. Rush korvaa aiemman charge-tyypin, eivätkä omat kätysrit enää pääse kurmottamaan vastustajan sankarin naamakarvoja ensimmäisellä vuorolla, vaan vihollisen minionit ovat ainoat kohteet Rush-korteille.

Echo antaa pelaajan pelata kortin uudestaan niin kauan kuin manaa vain riittää, ja upgrade kortit vaativat tiettyjen kriteerien täyttmistä, jotta kädessä lepäävä upgrade-kortti päivittyy paremmaksi.

Kuten sanottu, on meta eloisa, eikä yhden tyylisellä pakalla pötki pitkälle, jos se on suuremman pelaajakunnan tietoisuudessa.

Witchwood on paras Hearthstone-lisäosa pitkään aikaan, ja yksinpelitilakin on paras heti tarinavetoisten aktien jälkeen, jota pelisarjassa on nähty.