Mainos

Kesäkuussa VR-pelitarjonnassa nähtiin mm. Blade & Sorcery, Taskmaster VR, Neon Squad Tactics, Riven, F1 24, Sushi Ben, Silent Slayer, Journey To Foundation ja VRIDER, sekä  Downtown Club ja Death Horizon: Cyberfusion. Muita merkittäviä julkaisuja olivat Eternal Starlight, Body of Mine, Zengence ja BlackForge.

Heinäkuu näyttää olevan yhtä ruuhkainen, ja merkittäviä pelejä julkaistaan kaikilla suurilla VR/MR-alustoilla.

Tässä ovat heinäkuun suurimmat uudet VR-pelit Questille, PC VR:lle, PSVR 2:lle, Picolle ja Apple Vision Prolle.

Mainos

Archery RED – 2.7. (PC VR)

Simplicity Gamesin Archery RED on saanut inspiraationsa Superhot VR:stä. Pelissä olet jousiampuja yksinpelikampanjassa tai selviytymismoodissa, jossa ammut esteitä ja robottivihollisia realistisilla jousiammuntamekaniikoilla.

Spin Rhythm XD – 9.7. (PC VR, PSVR 2)
Aiemmin julkaistu litteillä alustoilla, Spin Rhythm XD ottaa vaikutteita Guitar Hero ja Dance Dance Revolution -peleistä. Pelissä on yli 60 kappaletta, ja sinun on käännettävä väripyörää osumaan vastaaviin ikoneihin.

Death Game Hotel – 11.7. (Quest)
SWERYn ohjaama Death Game Hotel on uusi VR-kauhupeli, jossa on klassinen death game -trooppi. Pelissä on sekä yksin- että moninpeli, ja kampanjassa sinun on selviydyttävä Death Game 2000:ssa ”omaperäisiä vihollisia” vastaan.

The Exit 8 VR – 11.7. (Quest)
KOTAKE CREATE:n The Exit 8 VR perustuu Japanin maanalaisiin käytäviin ja liminaalitiloihin. MyDearestin julkaisema lyhyt kävelykauhupeli saa nyt VR-sovituksen.

Infinite Inside – 12.7. (Apple Vision Pro, PC VR, Pico, PSVR 2, Quest)
Maze Theoryn Infinite Inside on uusi mixed reality -pulmaseikkailu, jossa kotiisi ilmestyy ”Plinth”-artefakti. Ratkaise 3D-geometrisia pulmia käsien seurannan tai liikeohjaimien avulla. Non-MR-alustoilla peli käyttää täysin virtuaalisia ympäristöjä.

Sky Climb – 17.7. (PSVR 2)
VRMonkeyn Sky Climb on VR-tasohyppelypeli, joka sijoittuu ”ilmapallo-teemaiseen maailmaan”. Seikkailu sisältää 65 tasoa seitsemässä maailmassa erilaisilla tehosteilla. Pelissä on yksinpelikampanja, moninpeli, online-pistetaulukot ja kentänluontityökalu.

StellarPlans – 17.7. (PC VR)
Universe Oceanin StellarPlans on VR-seikkailuräiskintäpeli, jossa pelaat ihmisenä tai Warcraft-olentona eri maailmoissa. Taistelussa käytät edistynyttä teknologiaa ja tappavia aseita selvittääksesi Sky Cityn salaisuudet. Portit Questille ja PSVR 2:lle ovat tulossa myöhemmin.

Brazen Blaze – 18.7. (PC VR, Quest)
MyDearestin Brazen Blaze on kilpailullinen VR-toimintapeli, jossa on tuhottavat ympäristöt. Se on lähitaistelupainotteinen 3v3 VR-moninpeli, jossa on useita pelimuotoja, kuten 3v3 Stock Team Match ja 1v1 Duel.

Rogue Ascent – 18.7. (PC VR)
Nooner Bear Studion Rogue Ascent on VR-räiskintäpeli, jota voi pelata kokonaan käsiseurannan avulla. Taistele läpi proseduraalisesti luotujen tasojen ja pelasta planeetta superlaserin tuholta.

Swarm 2 – 18.7. (PC VR)
Swarm 2 on roguelike-räiskintäpeli, jossa käytät tarttumakoukkua ja pistoolia torjuaksesi Swarm-hyökkäykset ja pelastaaksesi Maan. Pelissä on myös online-pistetaulukot.

Yeeps: Hide and Seek – 18.7. (Quest)
Yeeps: Hide and Seek siirtyy Quest App Labista pääkauppapaikalle. Pelissä on sosiaalista pelattavuutta sekä rakennusmekaniikat.

Attack on Titan: Unbreakable – 23.7. (Quest)
Attack On Titan VR: Unbreakable on Questille tuleva VR-sovitus suositusta manga/anime-sarjasta. Peli on 3D-toimintaseikkailu, joka sisältää yksinpelitilan luvuille 1 ja 2.

Thrasher – 25.7. (Apple Vision Pro, Quest)
Puddlen Thrasher on ”arkadi-toimintaodysseia”, jossa ohjaat avaruusankeriaista ja taistelet pomoja vastaan.

Walkabout Mini Golf: Wallace and Gromit DLC – 25.7. (PC VR, Pico, PSVR 2, Quest)
Walkabout Mini Golfin uusin DLC-kenttä tuo Wallace ja Gromit -teeman peliin.

Stabby – Heinäkuu 2024 (Quest)
Stabby on moninpeli, jossa suoritat salamurhia VR:ssä ja käytät puukotusta parkourissa ja vihollisten eliminoinnissa.

Tiny Archers – Heinäkuu 2024 (PC VR)
Tiny Archers on puolustuspeli, jossa taistelet goblineja ja örkkejä vastaan. Peli tukee Wonder Fitter Artemis -älyjousiperifeeriaa.

Zero Caliber 2 – Heinäkuu 2024 (Quest)
Zero Caliber 2 on jatko-osa XReal Gamesin 2018 julkaisemalle räiskintäpelille, jossa on pelattavissa kampanja yksin- tai yhteistyötilassa.

Mainos