Helmikuun PlayStation Plus -peleinä RiME ja Knack

Mainos
Helmikuussa PS Plus -jäsenet pääsevät nauttimaan Knackin perinteisestä tasohyppelystä ja ratkomaan pulmia Tequila Worksin RiMEn kauniissa maisemissa. Kuukauden bonuspelinä jatkaa PSVR-peli StarBlood Arena.

Kuukauden ensimmäisenä PlayStation Plus -pelinä nähdään RiME. Pelin luonut Tequila Works on tunnettu esimerkiksi vuonna 2012 ilmestyneestä zombiselviytymispelistä Deadlight. RiME:ssä astutaan salaperäiselle saarelle huuhtoutuneen pojan saappaisiin. Pelaaja pääsee ratkomaan pähkinöitä, joiden avulla selvitetään saaren salaisuuksia. Piirroselokuvamaiset maisemat saavat haukkomaan henkeä, minkä lisäksi pelin soundtrack on saanut kiitosta — se pääsi ehdolle vuoden 2017 Golden Joystick Awardseissa.

Kuukauden toinen PS Plus -peli on Knack, perinteinen tasohyppelypeli, joka muistuttaa 2000-luvun vaihteen klassikoita. Tämä ei suinkaan ole sattumaa, sillä pelin takana on Mark Cerny. Hän on ollut mukana tekemässä lukuisia tasohyppelypelejä vuodesta 1983 lähtien. Cernyn kädenjäljen voi nähdä muun muassa peleissä Crash Bandicoot, Ratchet & Clank ja Spyro the Dragon.

Helmikuun ajan ladattavissa on myös StarBlood Arena, avaruuteen sijoittuva VR-räiskintä. Pelaaja voi valita suosikkinsa yhdeksästä erilaisesta pilotista, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Verkkomoninpelin ansiosta voit kohdata vastustajia eri puolelta maailmaa. Peli vaatii PSVR-lasit.

Mainos
Mainos
Edellinen artikkeliNintendo Switch Online saapuu syksyllä ja sen käyttö maksaa 20 euroa vuodessa
Seuraava artikkeliJussi-ehdokkaat on julkistettu – Lyhytelokuville oma Jussi-palkinto