Mainos

 

Kun x-teevee.net aloitti viihdeuutiset tammikuussa 2009, muuttui koko x-teeveen rooli extreme -julkaisusta elokuva- ja musiikkijulkaisuksi. Syynä tähän oli pienen kansan laimea kiinnostus extremeurheilua kohtaan ja taas vahva kiinnostus viihteen puolelle.

 

Mainos

XNews -viihdeuutiset syntyivät lähinnä hetken mielijohteesta, kun nykyisin YleX -radiokanavalla työskentelevä Ninni Suomalainen lähestyi nuorta x-teeveetä työn toivossa.

 

Pian palaset loksahtelivat kohdalleen ja viihdeuutiset päätettiin aloittaa.

 

Vanhat XNews -viihdeuutiset on nyt ladattu X-Median Vimeo -sivulle, josta niitä voi käydä kurkkimassa HD-tasoisena. 

 

 

Uutiset eivät tietenkään ole uusia, mutta osittain kankeaa aloittamisen nostalgiaa videoissa on. Löytyypä haastateltavistakin jo kadotettuja helmiä kuten turkulainen maastopyöräryhmä TDS.

 

Kuten tarkkasilmäiset veijarit jo varmasti huomasivatkin, on x-teeveen logo ollut aiemmin oranssi ja varsin "rupinen". XNewsin graafinen ilme noudattaa uskollisesti tätä extremepiireissä hyväksi havaittua kaavaa. Nykyisen x-teeveen graafisen ilmeen on suunnitellut graafikko Marko Viitanen. Aiemmasta oranssimustasta ilmeestä vastaa x-teeveen nykyinen päätoimittaja Kristian Eloluoto, joka saikin kuulla karmaisevasta tekeleestään monelta kadunmieheltä 😀

 

Nautinnollisia hetkiä XNewsien parissa!

 

Mainos