HITMAN 3 -pelin toisen vuoden sisällöt paljastettiin

Mainos
Hitman 3 saa valtavasti lisää sisältöä toisen vuotensa aikana. Ainutlaatuinen agenttiseikkailu laajenee 20. tammikuuta alkaen.

Ilmaiseksi peli saa uuden Elusive Target Arcade -pelitilan. Tässä pelaaja saa vastaansa yhden haasteen sijaan useamman. Jos homma menee käteen, pääsee samaa kohdetta yritämään uudelleen vasta seuraavana päivänä.

Samana päivänä PC-versio saa odotetun VR-tuen. VR-ominaisuutta on kehitetty PS4-versiosta roimasti eteenpäin, ja esimerkiksi heittäminen on nyt monipuolisempaa, tarkempaa ja aidompaa. VR-formaatin vuoksi, Hitman 3 saapuu myös Steamin valikoimiin.

Mainos

Jos kaikki uudet Hitman-pelit on kokematta, saa 20. tammikuuta ostettua myös Hitman Trilogy -paketin, joka sisältää trilogian kaikki kentät kolmosen grafiikoilla ja hiotuilla ominaisuuksilla.

Myöhemmin kuluvan vuoden aikana Hitman 3 saa PC:lle myös säteenseurannan ja Intel XeSS -tuen.

Keväällä peli saa ehkä mielenkiintoisimman uuden pelitilan, Freelancerin. Tässä pelaaja asustaa omassa kämpässään, jonka sisustusta voi muuttaa. Tehtäviä ei tarjoilla tarjottimella, vaan pelaaja joutuu selvittelemään strategiansa etukäteen aina muuttuvilla tehtävillä. Yksikään kohde ei siis koskaan ole samanlainen kuin edellisellä kerralla.

Lisäksi Freelancer-tilassa aseet ja tarvikkeet ovat kuluvia, joten niitä pitää ostaa ja käytön jälkeen ostaa lisää.

Loppuvuodesta peliin tuupataan vielä uusi trooppinen kartta, josta ei toistaiseksi paljastettu juuri mitään.

Mainos
Edellinen artikkeliGran Turismo 7:stä julkaistiin uutta pelikuvaa
Seuraava artikkeliNyt se on loppu – Microsoft ei enää valmista Xbox One -konsoleita