Hitman 3 saa parannellun VR-version

Mainos
Hitman 3 VR: Reloaded, uusi VR-versio suositusta Hitman 3 -pelistä, on julkistettu yksinoikeudella Meta Quest 3 -laitteelle.

Peli tulee saataville tänä kesänä hintaan 27,99 euroa, ja ennakkotilaajille tyrkytetään 10 % alennusta.

Leedsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva XR Games -studio, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Zombieland: Headshot Fever ja Jurassic World Aftermath -pelien parissa, kehittää ja julkaisee pelin uusioversiota.

Mainos

Uudessa VR-versiossa on useita avainominaisuuksia, kuten kahden aseen samanaikainen käyttö, uusi piirrosmaisempi taidetyyli, vuorovaikutteiset ympäristöt, täysin uudistettu käyttöliittymä, parannetut liikkumisvaihtoehdot ja monia muita parannuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta entistä miellyttävämmän.

IO Interactive, Hitman-pelien kehittäjä, ilmoitti vuonna 2020 kehittävänsä virallisesti lisensoitua James Bond -peliä, joka tunnetaan työnimellä Project 007 ja sisältää alkuperäisen James Bondin tarinan.

Viime helmikuussa IO vahvisti työstävänsä myös online-fantasiaroolipeliä, jonka odotetaan ilmestyvän Microsoftin julkaisemana Xbox Series X/S -konsoleille ja PC:lle.

Vaikka IO aikoo jatkaa Hitman World of Assassination -trilogiansa kehittämistä, se ilmoitti viime vuonna, että seuraava merkittävä julkaisu lippulaivasarjassaan on toistaiseksi sivuutettu.

Mainos