Mainos
Hitman 3:n nimi muutetaan ja siihen sisällytetään sisältöä Hitman 1:stä ja 2:sta, kehittäjä IO Interactive tiedotti.

Tammikuun 26. päivästä lähtien Hitman 3:sta tulee Hitman World of Assassination, ja se sisältää pääsyn Hitman 1:een ja Hitman 2:een nykyisen Access Pass -järjestelmän kautta.

Nykyiset Hitman 3:n omistajat saavat ilmaisen päivityksen Hitman World of Assassinationiin kaikilla alustoilla.

Mainos

IO selitti siirtoa toteamalla, että se yksinkertaistaa huomattavasti ostokokemusta uusille pelaajille tekemällä Hitman World of Assassinationista ainoan saatavilla olevan vaihtoehdon sarjan pelaamisen aloittamiseen.

– Pohjimmiltaan nämä kaksi muutosta merkitsevät sitä, että kaikilla uusilla pelaajilla ja Hitman 3:n nykyisillä omistajilla on sama perussisällön omistusoikeus. Enää ei ole epäselvyyttä siitä, minkä painoksen ostat, mitä sisältöä omistat, miten voit lunastaa Legacy-paketteja tai tuontipaikkoja, jne. Olemme lopettaneet sen, yhtiö tiedotti.

IO kertoi virtaviivaistavansa kaupoissa tällä hetkellä olevat monet tarjoukset kahteen tuotteeseen. Nämä korvaavat nykyiset tavat ostaa Hitman 1, Hitman 2 tai Hitman 3.

Lopuksi IO poistaa erilliset Hitman 1 ja Hitman 2 -tuotteet myynnistä kaikilla alustoilla.

– Jos omistat jo nämä pelit, voit edelleen käyttää niitä täsmälleen samalla tavalla kuin nykyäänkin. Tietenkin suurin osa näihin peleihin sisältyvästä sisällöstä on edelleen pelattavissa Hitman World of Assassinationin kautta kaikkine parannuksineen, jotka esiteltiin Hitman 3:n myötä, IO summasi.

Mainos