Mainos
Hogwarts Legacy on aloittanut hyvin vauhdikkaasti PC:llä, ja peli on yksi kaikkien aikojen suurimmista pelkän yksinpelin julkaisuista Steamissa.

SteamDB:n lukujen mukaan Hogwarts Legacyn samanaikaisen pelaajamäärän huippu on ylittänyt Fallout 4:n.

Hogwarts Legacyn early access -jakso alkoi 7. helmikuuta pelaajille, jotka ostivat pelin Deluxe Editionin. Pelin vakiopainos julkaistaan perjantaina 10. helmikuuta, jolloin pelaajamäärien voidaan odottaa kasvavan.

Mainos

Tällä hetkellä Hogwarts Legacyn suurin samanaikainen pelaajamäärä Steamissa on 489 139 pelaajaa. Se on enemmän kuin Fallout 4:n 472 962, mutta alle puolet Cyberpunk 2077:n ennätyksellisestä 1 054 388 pelaajasta.

J.K. Rowlingin Harry Potter -sarjaan perustuva peli julkaistaan tällä viikolla keskellä huomattavaa kiistaa, joka liittyy sen kirjoittajan julkisesti ilmaisemiin näkemyksiin transsukupuolisten oikeuksista. Peliä boikotoidaan Rowlingin useiden julkisten kommenttien vuoksi, joita monet pitävät transfobisina.

Vaikka kirjailija ei ollut mukana pelin kehityksessä, kriitikot huomauttavat, että Rowling todennäköisesti hyötyy Tylypahkan perinnöstä ja hyötyy sen suosiosta.

Lue pelin arvostelu tästä.

Mainos