Mainos
Warner Bros. on vihjaillut suunnitelmista julkaista lisää pelejä, jotka perustuvat sen Wizarding World -franchising-sarjaan Hogwarts Legacyn menestyksen jälkeen.

Varietyn haastattelussa Warner Bros. Interactive Entertainmentin johtaja David Haddad kertoi, että Harry Potter -roolipeliä myytiin yli 22 miljoonaa kappaletta helmikuun 2023 julkaisun ja kalenterivuoden lopun välillä.

– Se teki siitä vuoden myydyimmän pelin koko alalla maailmanlaajuisesti, Haddad väitti.

Mainos

Warner aikoo jatkaa menestystä Harry Potter: Quidditch Champions -pelillä, joka julkistettiin viime huhtikuussa.

– Luvassa on useita muita asioita, joita ei ole vielä julkistettu ja jotka antavat faneille mahdollisuuden olla osa tätä maailmaa, tarinoita ja hahmoja yhä syvemmällä tavalla, Haddad sanoi.

Harry Potter: Quidditch Champions, joka on tällä hetkellä beta-vaiheessa, on ”nopeatempoinen, kilpailukykyinen moninpeli, jossa pelataan maailman ikonisinta maagista urheilulajia”. Se on tulossa PC:lle ja konsoleille, mutta julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

– Meillä ei ole mitään erityistä julkaisuajankohtaa siitä, miten ja milloin [Quidditch-peli] tarkalleen ottaen tulee markkinoille, mutta työskentelemme saadaksemme sen suunniteltua tavalla, joka vain ilahduttaa faneja, Haddad sanoi.

Viime kesänä vuotanut kuvamateriaali näytti vahvistavan, että pelaajat voivat luoda oman hahmonsa tai pelata Harry Potterin, Ron Weasleyn, Draco Malfoyn ja Cho Changin kaltaisilla hahmoilla.

Myös uuden Lego Harry Potter -pelin teaserin kerrottiin vuotaneen viime vuonna.

Mainos