Mainos
Horizon Forbidden West: Complete Edition on tiettävästi ensimmäinen PlayStation 5 -peli, joka toimitetaan kahdella levyllä.

Julkaisun on määrä ilmestyä konsolille 6. lokakuuta ja PC:lle vuoden 2024 alussa, ja se sisältää peruspelin, sen Burning Shores -laajennuksen sekä digitaalisia bonuksia, kuten soundtrackin, taidekirjan, sarjakuvan ja pelin sisäisiä esineitä.

Pelin laatikosta julkaistun kuvan mukaan Does it play? X-tilin julkaiseman julkaisun mukaan peli vie tilaa 121 gigatavua ja on kahdella levyllä.

Mainos

Push Square totesi, helmikuussa 2021 julkaistu The Nioh Collection toimitettiin myös kahdella levyllä PS5:lle, vaikka se sisälsi kaksi peliä, joista yksi oli kummallakin Blu-ray-levyllä.

Square Enix ilmoitti hiljattain, että Final Fantasy 7 Rebirth toimitetaan kahdella levyllä, kun se julkaistaan PS5:lle helmikuussa 2024.

Horizon Forbidden West: Complete Editionin hinta on 69,99 euroa.

Viime viikolla nimikkeen julkistanut Guerrilla Games kertoi, että PC-versio kehitetään yhteistyössä Sony-kollegansa Nixxes Softwaren kanssa. Se tulee saataville Steamiin ja Epic Games Storeen.

Horizon Forbidden West julkaistiin PS4:lle ja PS5:lle helmikuussa 2022 ja sitä oli Guerrillan mukaan myyty 8,4 miljoonaa kappaletta huhtikuuhun 2023 mennessä.

Siinä sarjan päähenkilö Aloy kilpailee pelastaakseen planeetan murenevan biosfäärin ennen kuin rajut myrskyt ja salaperäinen kasvitauti tuhoavat ihmiskunnan.

Burning Shores -laajennuksessa, jota ei julkaistu PS4:lle, konemetsästäjä Aloy matkustaa Los Angelesin raunioille etsimään tietoa muinaisesta kantaisärodusta, jota vastaan hän taisteli pääpelissä.

Mainos