Mainos

Kriitikoiden ylistämää PlayStation 4 -yksinoikeuspeliä, Horizon Zero Dawnia on myyty 2,6 miljoonaa kappaletta ensimmäisen kahden viikon aikana. Vaikuttavien myyntilukujen ansiosta Horizon Zero Dawn on PlayStation 4:n historian parhaiten myynyt Sony Interactive Entertainmentin julkaisema pelisarjan avaus. 

Killzone-peleistä tutun Guerrilla Gamesin kehittämä Horizon Zero Dawn julkaistiin Suomessa 1. maaliskuuta, ja peliä on ylistetty sen ainutlaatuisesta pelimaailmasta, pelin strategisista mahdollisuuksista ja kiehtovasta juonesta.

Horizon Zero Dawn on roolipelielementtejä sisältävä toiminta-seikkailupeli, jonka sankari on nuori metsästäjätär Aloy, joka lähtee etsimään kohtaloaan pelottavien ja mystisten koneiden hallitsemasta maailmasta.

Mainos

– Tiesimme, että Horizon Zero Dawnista tulee jotain todella erikoista, ja on äärimmäisen palkitsevaa nähdä miten pelin kriitikoilta saamat kehut ovat kääntyneet näin hyviksi myyntiluvuiksi, sanoo Sony-pomo Shawn Layden.

Pelaajat ovat tohkeissaan grafiikasta.

– Guerrilla on luonut sanalla sanoen poikkeuksellisen pelin, ja fanien vastaanotto – tuntien edestä tallennetuista pelivideoista aina loputtomalta tuntuvaan kuvakaappausten virtaan – osoittaa, miten vaikuttava peli on ollut, Layden huumailee.

Koska kyseessä on pelisarjan avausosa, jatkoa on luvassa.

– Tämä on vasta alku Aloyn tarinalle ja matkallemme Horizon Zero Dawnin maailmaan. Tiimimme on jo työstämässä jatkoa pelin tarinalle, Hermen Hulst, Guerrilla Gamesista paljastaa.

Mainos