Mainos
Sony Interactive Entertainment aikoo julkaista PS4-peli Horizon Zero Dawnin remasterin PlayStation 5:lle.

Näin kertoo MP1ST:n raportti, jonka VGC vahvistaa omilla lähteillään.

Guerrilla Gamesin vuoden 2017 nimikkeen päivitetty versio tulee sisältämään parannettuja visuaalisia ominaisuuksia, jotta se olisi tämän vuoden jatko-osan Horizon Forbidden Westin tasolla uusien hahmomallien, valaistuksen ja animaatioiden muodossa, väitetään.

Mainos

Lisäksi Zero Dawnin uuden version väitetään lisäävän saavutettavuusominaisuuksia, grafiikkatiloja ja elämänlaadun parannuksia itse pelattavuuteen.

Viimeaikaisten hittipelien uudelleenjulkaisut eivät ole uusi trendi PlayStationille: alustan omistaja on jo julkaissut useita remastereita ja uusintaversioita PS5:lle, kuten Spider-Man, Ghost of Tsushima, Uncharted 4 ja The Last of Us.

Horizon Zero Dawnista julkaistiin vuonna 2020 PC-versio, joka sisälsi parannetun piirtoetäisyyden ja korkeammat ruudunpäivitysnopeudet, mutta se käytti enimmäkseen uudelleen PS4-version resursseja ja ominaisuuksia.

Yhteistyömoninpeli?

Lisäksi MP1ST:n raportti väittää, että Guerilla Games työstää parhaillaan Horizon-moninpeliä PS5:lle.

Lähteet olivat aiemmin kertoneet, että co-op-peliä suunniteltiin ensin alkuperäiseen Horizon-peliin, mutta se hylättiin lopulta, jotta kehitystiimi voisi keskittyä muihin osa-alueisiin.

Zero Dawnin konseptitaidetta vuoti nettiin vuonna 2014. Ne paljastavat alkuperäiset suunnitelmat, joiden mukaan useampi pelaaja olisi taistellut pelin valtavia mekaanisia petoja vastaan Capcomin Monster Hunter -pelien kaltaisessa skenaariossa.

Lähteiden mukaan Sony oli halunnut sisällyttää co-op-ominaisuuden pelin jatko-osaan, Forbidden Westiin, mutta Guerrilla päätti säästää ominaisuuden tulevaan projektiin, jonka he uskoivat olevan joko itsenäinen verkkopeli tai Horizon 3.

Mainos