Mainos
Seuraavan Battlefield-pelin nimi on Battlefield 2042.

Näin väitetään Redditiin tänä viikonloppuna vuodettujen pelitietojen mukaan, joiden mukaan Electronic Arts on vahvistanut suunnitelmat avoimen beetatestin järjestämisestä myöhemmin kesäkuussa.

Vuosi 2042 asettaisi uuden pelin tarkalleen 100 vuotta alkuperäisen Battlefield-pelin (1942) jälkeen ja 100 vuotta ennen vuoden 2006 osaa 2142.

Mainos

Sosiaalisen median paljastusviestissä jaetaan lisää väitettyjä yksityiskohtia pelistä, mukaan lukien tuki 64 v 64 -otteluille ”Battlefieldin historian suurimmilla kartoilla”, Levolutionin paluu sekä tornadot ja hurrikaanit, jotka näkyvät otteluiden aikana.

Väitetään, että Battlefield 2042 -pelissä on uusi mekaniikka, jonka avulla pelaajien joukkoilla voi olla yksi asiantuntija luokkaa kohden, ainutlaatuisilla laitteilla ja kyvyillä, kuten lääkäri, joka voi ampua parantavaa tikkaa.

Joukkueet voivat myös kutsua ajoneuvoja, kuten mönkijöitä. Huhu väittää myös, että pelaajat voivat pitää muutamia erilaisia ​​aselisäosia kerralla ja vaihtaa ne tarvittaessa, esimerkiksi ottamalla punaisen pisteen tähtäimen pois ja korvaamalla sen kiikaritähtäimellä.

uhhh guys….?

Karttojen sanotaan olevan huomattavasti suurempia, ja joukkueet voivat pysyvästi kaapata ”sektoreita” – joiden sanotaan olevan keskimääräisen Battlefield 3 -kartan kokoisia. Huhun mukaan yksi kartoista on nimeltään Shelf ja se sijaitsee Etelämantereella.

Vaikka uusi Battlefield on suunniteltu myös Xbox Onelle ja PS4:lle, huhu väittää, että sukupolvien välistä peliä ei tueta julkaisussa.

Lopuksi väitetään, että uuden Battlefieldin taistelukentillä voidaan hyödyntää erilaisia apuvälineitä, kuten siipipukija, kourakoukkuja ja zipline-liukukäysiä.

EA vahvisti tiistaina, että se paljastaa seuraavan Battlefield-pelin 9. kesäkuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliJoku teki 1990-luvun Batman-animaatiosarjan tunnusvideon Batman: Arhkam Knight -pelin avulla
Seuraava artikkeliSuunto 7 -arvostelu – Onko tässä uusi urheilukellojen kuningas?