Huhujen keskellä velloneesta The Day Before -pelistä julkaistiin uunituore pelivideo

Mainos
Yhä kiistanalaisemman The Day Before -pelin kehittäjä on vihdoin julkaissut luvatun pelivideon viikko sen jälkeen, kun peliä lykättiin joidenkin mielestä epäilyttävissä olosuhteissa.

Kehittäjä Fntastic viivästytti Steamin toiseksi eniten toivomuslistalla olevaa peliä kahdeksalla kuukaudella viime viikolla sen jälkeen, kun se väitti pelin nimeä koskevan yllättävän tekijänoikeusvaatimuksen.

Tämä lausunto tuli tunteja sen jälkeen, kun studio kertoi The Day Beforein Steam-sivun kadonneen ”pienen teknisen ongelman” vuoksi.

Mainos

Myös jo jonkin aikaa luvattu ”pitkä pelivideo” oli viivästynyt. Tämä herätti internetissä epäilykset, että onko peliä edes olemassa.

Uusi video julkaistiin vihdoin torstaina. Edellisestä pelikuvavideosta on aikaa pari vuotta.

The Day Before on avoimen maailman MMO survival, joka sijoittuu tappavaan, pandemian jälkeiseen Amerikkaan, jota lihanhimoiset tartunnan saaneet ja eloonjääneet tappavat toisiaan ruuan takia, sen tällä hetkellä toimimattoman Steam-sivun kuvauksen mukaan.

Fntasticin mukaan peliä on kehitetty yli neljä vuotta. Tosin studio herätti kritiikkiä, kun kävi ilmi, että peliä kehitetään pitkälti vapaaehtoisvoimin.

Monet peliä seuraavat tahot ovat myös väittäneet, että tiimin aiemmin julkaisemissa lyhyissä pelikuvapätkissä on nähtävissä ”kopioituja ominaisuuksia” useista muista peleistä. Mutta missäpä pelissä ei olisi?

Mainos