Huhujen mukaan GTA San Andreas olisi saamassa remasteroinnin GTA V:n pelimoottorilla tehtynä

Mainos
Luotettavasta lähteestä peräisin olevan foorumihuhun mukaan vuoden 2004 hittipeli Grand Theft Auto: San Andreas olisi saamassa remasteroinnin GTA V:n pelimoottorilla tehtynä. Samaan syssyyn olisi tulossa myös remasteroinnit GTA III:sta (2001) ja Vice Citysta (2002).

Remasterointien olisi määrä toimia juhlajulkaisuina. Ensimmäisistä remasterointihuhuista on kuitenkin kulunut jo jonkin verran aikaa, eikä Rockstar Games ole millään lailla vahvistanut remasterointisuunnitelmia. Toisaalta Rockstar Games ei ikinä vahvista tai kiellä sen peleihin koskevia huhuja lehdistölle. Huhujen todenperäisyyttä ei voida siis vahvistaa.

Huhujen mukaan GTA III -trilogian remasterointi näyttäisi paremmalta kuin tämänhetkinen GTA V, mutta ei yhtä hyvältä kuin Red Dead Redemption 2.

Mainos

Virallisia vahvistuksia odotellessa vanhat GTA-pelit voi kuitenkin saattaa kauniiksi modien avulla, kuten yllä olevalta videolta näkee. Modeista joutuu toki pulittamaan kympin jos toisenkin, riippuen omasta graafisesta vaatimustasosta.

Mainos