Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio laajenee Beretta-asevalikoimalla

Mainos
Kuten kaikenlaisessa työssä ja harrastuksissa, myös metsästyksessä kunnon työvälineet ovat tärkeitä onnistumisen kannalta. Hunting Simulator 2 tuo laadukkaat Beretta-haulikot osaksi pelin jo entuudestaan kattavaa asevalikoimaa.

Pelin seitsemän uutta asetta on tarkoitettu erityisesti pienemmän riistan, kuten ankkojen, fasaanien ja jäniseläinten metsästämiseen. Uudet Beretta-mallit ovat 686 Silver Pigeon I, 695, A400 Upland, A400 Xtreme Plus Max 5, A400 Xtreme Plus Synthetic, A400 True Timber DRT ja A400 Xtreme Plus Mossy Oak Bottomland.

Hunting Simulator 2 mallintaa ympäröivää luontoa sekä sen kasvillisuutta ja eläimiä tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Realistiset äänet ja peligrafiikka välittävät pelin metsästyskokemuksesta monimuotoisen elämyksen. Sen ansiosta pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen kuitenkaan kuluttamatta varusteisiin rahaa tai vahingoittamatta eläimiä oikeasti. Peliin on saatu mukaan monipuolisesti erilaista luontoa ja erilaisia metsästettävää eläinlajeja, joista jokainen elää ja toimii eri tavalla. Erilaisia aseita ja varusteita on peräti 75 virallisesti lisensoitua vaihtoehtoa. Näiden lisäksi vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman maun ja tarpeiden mukaan.

Mainos

Lue Hunting Simulator 2 -arvostelu tästä.

 

Mainos
Edellinen artikkeliNäin teet omia co-op-tehtäviä DCS World -sotalentosimulaattoriin
Seuraava artikkeliRed Dead Online sai ensimmäisen laajennuspakettinsa puoleen vuoteen – nyt ollaan naturalisteja