Mainos
Sonyn Spider-Man-yksinoikeuspeli on yksi tämän vuoden suurjulkaisuista, josta on hypetetty jo parin vuoden ajan. Peli on saapumassa ainoastaan PlayStation 4 -konsolille syyskuun alussa.

E3-messuilla saadun pelikuvan mukaan pelissä tullaan näkemään tuttuja pahiksia aina The Rhinosta, Scorpioniin, Vultureen ja uuteen Mr. Negativeen. Jotkut saivat E3-messuilla selville, että myös Mysteriolla on roolinsa tarinassa – mutta nämä eivät ole salaisuuksia.

Jos et halua pilata pelikokemustasi spoilereilla, lopeta lukeminen tähän.

Mainos

Tubettaja Drift0r haastatteli E3-messuilla Rhinoa esittävää ääninäyttelijä Chris Jai Alex, joka kertoi tohkeissaan pelistä. Jopa niin tohkeissaan, että tuli samalla paljastaneeksi pelin todellisen pääpahiksen Doctor Octopusyn. Hahmoa ei ollut tarkoitus paljastaa kenellekään, vaan sen piti tulla yllätyksenä peliä pelaaville pelaajille.

Insomniac-studiolla ei oltu ajatuksesta mielissään, jonka vuoksi Doctor Octopuss saatetaan nyt siirtää jopa pelin alkuun. Uusi hahmo nostetaan todennäköisesti pelin salaiseksi loppuvastukseksi. Onneksi Hämähäkkimies-rosterissa riittää kavalkadia.