HyperX QuadCast -mikrofonin arvostelu – Parempaa ääntä striimeihin helposti ja edullisesti

Mainos
Kun striimaaja tai podcasteri haluaa päästä edullisesti helpolla ja saada silti studiotasoista ääntä, on olemassa kaksi järkevää vaihtoehtoa. Toinen niistä on vasta kuukausi sitten markkinoille putkahtanut HyperX QuadCast, joka haastaa sen toisen, Blue Yeti -mikkiperheen.

Pelikuulokkeistaan, -headseteistaan, näppiksistään ja hiiristään tunnettu HyperX kokeilee nyt kannuksiaan mikrofonimarkkinoilla. HyperX on ottanut erityisesti silmätikukseen pitkään edullisten striimausmikkien markkinoilla dominoineen Bluen, jonka Yeti-mikrofonille HyperX antaa haastajan; HyperX QuadCast -mikrofonin.

HyperX QuadCast on noin 140 euron hintainen pötkylä, joka toimii sellaisenaan suoraan USB-porttiin tökättynä, ilman erillisiä ajureiden asennuksia. Mikrofonin suuntakuvio on säädettävissä neljään eri asentoon ja omaa ääntä voi kuunnella ja monitoroida suoraan mikrofonissa olevan 3,5 mm -kuulokeliittimen kautta.

Mainos

HyperX QuadCast -mikrofonin varsinaisen arvostelun näet oheiselta videolta, yläpuolelta. Arvosana yhteenvetoineen on puolestaan sivun alareunassa.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
HyperX QuadCast
Edellinen artikkeliLeft Alive -arvostelu – Halpa Metal Gear Solid -kopio, joka lannistaa pelaajan vaikeustasollaan
Seuraava artikkeli21 Days Gone -pelin hämmentävää yksityiskohtaa, joita et huomannut
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.