IGN ylistää Cyberpunk 2077 -peliä ennakossaan: ”Yksikään pelikokemus ei ole samanlainen”

Mainos
Amerikkalainen pelimediajätti IGN pääsi tutustumaan loppuvuoden tärkeimpään pelitapaukseen, Cyberpunk 2077 -peliin neljän tunnin ajan.

Oheisella ennakkovideolla toimittaja Ryan McCaffrey ylistää peliä miltei maasta taivaisiin. Tärkleimpänä asiana mies alleviivaa sitä, miten yksikään pelikokemus ei tule olemaan samanlainen kuin kaverilla, sillä pelihahmon saa luoda taustoja myöten omanlaisekseen ja peli antaa jo alkuvaiheessa niin paljon eri reittivalintoja, että pelikokemukset eivät tule olemaan täysin identtisiä kenelläkään.

Mainos

McCaffrey myös kritisoi peliä mm. epäkäyttäjälähtöisten ja jopa ärsyttävien valikkojen osalta, sekä auton ajo- ja fysiikkamallinnuksen osalta, joita mies haukkuu huonoiksi. Hahmonrakentelua ja kaikkea muuta mies kuitenkin ylistää.

Cyberpunk 2077 tulee oletettavasti olemaan vuoden tärkein pelijulkaisu The Last of Us Part II:n lisäksi, joten on kutkuttavaa nähdä loppuvuodesta, kumpi peleistä nappaa GOTY-pystin.

Mainos
Edellinen artikkeliVakoojat valepuvuissa -arvostelu (Blu-ray) – A-luokan agenttianimaatio
Seuraava artikkeliNo, nyt meni aamupuurot väärään kurkkuun! Spede deepfeikattiin Pete Parkkosen tilalle Kohta sataa -videolle