Ihmeiden aika ei olekaan ohi, Dead Island 2 on saanut julkaisuajankohdan

Mainos
Deep Silver on ilmoittanut täysin puskista, että vuosikausia odotettu zombiräiskintä, Dead Island 2 on näkemässä päivänvalonsa ensi vuonna.

Zombie-toimintaroolipelin jatko-osa on nyt ennakkotilattavissa ennen sen julkaisupäivää 3. helmikuuta 2023.

Uuden trailerin mukaan se tulee saataville PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, Stadialle ja PC:lle Epic Games Storen kautta.

Mainos

Kuten hiljattain vuoti, peli sijoittuu Los Angelesiin, ja siinä on kuusi pelattavaa hahmoa.

Pelin virallinen tuotekuvaus kertoo seuraavaa:

Los Angeles on karanteenissa ja armeija on vetäytynyt. Vain sinä ja kourallinen muita, jotka sattuvat olemaan vastustuskykyisiä taudinaiheuttajaa vastaan, voit pitää kaupungin ja ihmiskunnan tulevaisuuden vaakalaudalla.

Dead Island 2 on tyylikäs, eläväinen ja zombieinfektioiden täyttämä. Tutki ikonista, verenhuuruista Los Angelesia. Tapaa elämää suurempia hahmoja. Tapa lukemattomia vihollisia erinomaisen verisesti ja yksityiskohtaisesti. Ja kehity tullaksesi äärimmäiseksi zombitappajaksi!

Pelin ennakkoon ostaneet pelaajat saavat käyttöönsä Memories of Banoi DLC-paketin, joka sisältää kaksi ainutlaatuista asetta, erikoisase-perkin ja taitokortin.

Dead Island 2 julkistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, ja sen jälkeen se on kärsinyt useista viivästyksistä ja kehittäjän vaihtumisesta.

Se oli alun perin työn alla Spec Ops: The Line -studio Yagerilla ennen kuin Sumo Digital otti kehitystehtävät hoitaakseen. Deep Silverin sisäinen Dambuster-studio otti sitten kehitystyön haltuunsa vuonna 2019.

Mainos