Iilimadot liimautvat Channing Tatumin selkään uudella The Lost City -videolla

Mainos
Paramount Pictures on julkaissut Channing Tatumin ja Sandra Bullockin tähdittämästä romanttisesta komediasta, The Lost City:stä uuden making of -klipin.

Making of -videolla nähdään toisen kuvauspäivän haasteita. Toisenä päivän Tatumin selkään liimattiin iilimatoja, jolloin tähti pyöri viidakossa iilmadot selässä ja sukka munassa Bullockin heittäessä hetulaa improvisoidusti. Videon näet yläpuolelta.

Elokuvan synopsis valottaa leffan tarinaa:

Mainos

Nerokas mutta julkisuutta välttelevä kirjailija Loretta Sage (Sandra Bullock) on luonut menestyksekkään uran kirjoittamalla eksoottisiin paikkoihin sijoittuvia romanttisia seikkailuromaaneja. Kirjojen kannessa on aina komeillut komea miesmalli Alan (Channing Tatum), joka on omistanut elämänsä romaanisarjan sankarin Dashin esittämiselle.

Uuden kirjan markkinointikiertueella omalaatuinen miljardööri (Daniel Radcliffe) sieppaa Lorettan ja vaatii häntä näyttämään tien edellisessä kirjassaan esiintyneen kadonneen muinaiskaupungin aarteen luo. Alan haluaa todistaa olevansa oikea sankari ja lähtee pelastamaan Lorettaa. Suuren viidakkoseikkailun pyörteisiin joutuvan parivaljakon on tehtävä yhteistyötä selviytyäkseen luonnon armoilla ja löytääkseen aarteen ennen kuin se katoaa ikuisiksi ajoiksi.

The Lost City saa Suomen ensi-iltansa 15. huhtikuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliNFT-sisällöt tulevat peleihin, mutta mistä oikein on kyse?
Seuraava artikkeliElden Ring on parhaiten myynyt Souls-peli – ylitti jopa Horizon Forbidden Westin ja Cyberpunkin myynnit