Mainos
Lucasfilm on vihdoin julkaissut ensimmäisen ison elokuvansa vuoden 2019 Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan jälkeen, eikä se ole elokuva, joka keskittyy lasermiekkoihin.

Indiana Jones and the Dial of Destiny on virallisesti saapunut teattereihin melko vaihtelevin arvosteluin.

Aikoinaan oli puhetta siitä, että studio kehittäisi Indiana Jonesin maailmaan sijoittuvaa spinoff-sarjaa Disney+:lle, mutta myöhemmin paljastui, ettei se ole enää yhtiön kehityksessä. Sittemmin perutusta sarjasta ei ole puhuttu paljon, mutta Indiana Jones and the Dial of Destiny -elokuvan ohjaaja James Mangold paljastaa nyt päivityksen sarjasta.

Mainos

Esiintyessään Josh Horowitzin Happy, Sad, Confused -podcastissa Mangold avautui ja paljasti uusia tärkeitä yksityiskohtia perutusta Indiana Jones -spinoff-sarjasta ja siitä, mistä se olisi kertonut.

– Katsoin, mitä he olivat kehittämässä sitä sarjaa varten, mutta luulen, että se oli puhtaasti spekulatiivista sen suhteen, tapahtuuko se sarja, Mangold paljasti podcastissa esiintyessään.

– Mutta sillä ei ollut mitään tekemistä Indiana Jonesin kanssa. Se oli Indyn maailmaa, mutta se ei ollut….

Mistä Indiana Jones and the Dial of Destiny kertoo?

Harrison Ford palaa legendaarisen sankariarkeologin rooliin ikonisen elokuvasarjan viidennessä ja viimeisessä osassa.

Indiana Jones and the Dial of Destiny on seikkailuelokuva, jossa arkeologi Indiana Jones joutuu kilpailemaan natseja vastaan löytääkseen muinaisen esineen, joka voi hallita aikaa. Esine on osa legendaarista Atlantiksen koneistoa, joka on piilotettu eri puolille maailmaa. Indiana Jones matkustaa Egyptiin, Kiinaan ja Etelä-Amerikkaan etsiessään vihjeitä esineen sijainnista.

Fordin rinnalla elokuvan pääosissa nähdään Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Kärsimys ja kunnia), John Rhys-Davies (Kadonneen aarteen metsästäjät),Toby Jones (Jurassic World: kaatunut valtakunta), Boyd Holbrook (Logan), Ethann Isidore (Mortel) ja Mads Mikkelsen (Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet).

Elokuvan on ohjannut James Mangold (Le Mans 66 – Täydellä teholla, Logan).

Mainos