Mainos
Siinä, missä Call of Duty: Modern Warfare pitää pelaajat koukussa joka viikko vaihtuvien pelimuotojen, haasteiden ja tuplapisteiden kanssa, on myös Call of Duty: Warzone menossa samaan suuntaan.

Toistaiseksi vasta beta-vaiheessa olevan Call of Duty: Warzonen on jatkossa tarkoitus muuttua vaihtuvien tapahtumien täyteiseksi kokonaisuudeksi Fortniten tapaan.

– Jos katsot kaikkien kausien aloitusvideot putkeen, huomaat, että niiden tarina jatkaa siitä mihin kampanja ja co-op jäivät. Tätä kokonaisuutta tuomme myös Warzoneen, niin, että kaikki pelimuodot kertovat yhtä isoa tarinaa, yksi pelin tarinasta vastaava Taylor Kurosaki kertoo Gamesbeatin haastattelussa.

Mainos

Fortnitessa on kuitenkin useampi Battle Royale -kartta, jota vaihdellaan pitkin kautta, joten Warzonella on vielä matkaa tähän pisteeseen. Sinne ollaan kuitenkin Kurosakin mukaan menossa kovaa vauhtia.

Parhaillaan Infinity Wardin resursseja kuormittavat myös PC-versiossa trainereilla huijaavat pelaajat. Infinity Ward ei jostain syystä ole ollut halukas ottamaan käyttöön automaattista bannausta huijareiden kitkemiseksi kokonaan, vaikka nollatoleranssi huijaamisen suhteen onkin yhtiön politiikka.

Mainos
Edellinen artikkeliHyperX FURY DDR4 64GB -RAM-muistiarvostelu – Onko enemmän enemmän?
Seuraava artikkeliTänään tv:stä menestyselokuva, jonka viimeiset kohtaukset kirjoitettiin vasta leffan kuvausten ollessa jo loppusuoralla