Mainos
Siinä, missä Call of Duty: Modern Warfare pitää pelaajat koukussa joka viikko vaihtuvien pelimuotojen, haasteiden ja tuplapisteiden kanssa, on myös Call of Duty: Warzone menossa samaan suuntaan.

Toistaiseksi vasta beta-vaiheessa olevan Call of Duty: Warzonen on jatkossa tarkoitus muuttua vaihtuvien tapahtumien täyteiseksi kokonaisuudeksi Fortniten tapaan.

– Jos katsot kaikkien kausien aloitusvideot putkeen, huomaat, että niiden tarina jatkaa siitä mihin kampanja ja co-op jäivät. Tätä kokonaisuutta tuomme myös Warzoneen, niin, että kaikki pelimuodot kertovat yhtä isoa tarinaa, yksi pelin tarinasta vastaava Taylor Kurosaki kertoo Gamesbeatin haastattelussa.

Mainos

Fortnitessa on kuitenkin useampi Battle Royale -kartta, jota vaihdellaan pitkin kautta, joten Warzonella on vielä matkaa tähän pisteeseen. Sinne ollaan kuitenkin Kurosakin mukaan menossa kovaa vauhtia.

Parhaillaan Infinity Wardin resursseja kuormittavat myös PC-versiossa trainereilla huijaavat pelaajat. Infinity Ward ei jostain syystä ole ollut halukas ottamaan käyttöön automaattista bannausta huijareiden kitkemiseksi kokonaan, vaikka nollatoleranssi huijaamisen suhteen onkin yhtiön politiikka.

Mainos