iPhone 15 Pro:lle julkaistava Resident Evil 4 tulee maksamaan 60 euroa

Mainos
Resident Evil 4:n uusintaversion tuleva iPhone 15 Pro -versio maksaa 60 dollaria.

Apple paljasti uusimmat iPhone-mallinsa aiemmin tässä kuussa ja ilmoitti, että sen tuleva iPhone 15 Pro pystyy pyörittämään konsolilaatuisia pelejä.

Yksi ensimmäisistä peleistä, jotka pyrkivät todistamaan tämän väitteen, on Capcomin iPhone 15 Pro -portti Resident Evil 4 -remake -pelistä, joka julkaistaan laitteelle myöhemmin tänä vuonna.

Mainos

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että konsolitasoisten pelien hinnoittelu on myös konsolitasoa.

Peli on nyt ennakkotilattavissa iOS Storesta, tosin vain niillä laitteilla, jotka pystyvät pelaamaan sitä – iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ja jotkut iPad Pro- ja iPad Air -mallit.

VGC vahvistaa, että Isossa-Britanniassa peruspeli on ilmainen, mutta se sisältää useita sovelluksen sisäisiä ostoksia, joista yksi on 57,99 punnan hintainen ”Resident Evil 4”.

Sovellussisäisen oston lisääminen 58 punnan hintaan viittaa siihen, että aluksi ”ilmainen” 700 megatavun versio on jonkinlainen demo, joka näyttää pelin toimivan laitteella, minkä jälkeen pelaajien on maksettava koko pelistä.

Ensi kuussa PC:lle ja konsoleille julkaistava Assassin’s Creed Mirage on myös tulossa iPhone 15 Prolle ”vuoden 2024 alussa”, kuten myös Ubisoftin muut pelit The Division Resurgence ja Kojima Productionsin Death Stranding. Näiden pelien hinnoittelua iOS:lle ei ole vielä vahvistettu.

Applen silicon engineering -ryhmän varapuheenjohtaja Sribalan Santhanam sanoi:

– Olemme lisänneet näytönohjaimeen aivan uusia ominaisuuksia, kuten mesh-shadingin, jonka avulla pelit voivat luoda yksityiskohtaisia ympäristöjä pienemmällä virrankulutuksella. Ja ensimmäistä kertaa meillä on laitteistokohtaisesti nopeutettu säteenseuranta.

Mainos