Mainos
Helsinkiläinen kauppakeskus Itis järjestää lauantaina 6. huhtikuuta kello 10‒20 pelitapahtuman lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Tapahtumassa pääsee pelaamaan suosittuja pelejä ja tutustumaan tunnettujen pelitubettajien myötä myös tubekulttuuriin.

Itis Play -pelitapahtuma järjestetään kauppakeskuksen pääkäytävällä sijaitsevilla PlayStation ja Omen by HP -pelialueilla.

Itis Play -pelitapahtuman menossa ovat mukana pelitubettajat Eeddspeaks, Glyffi, MattePlays, Deata, Roponen ja Kasspe, jotka voi tavata Meet & Greetissä kello 13‒15.

Mainos

Lisäksi pelitubettajien pelaamista pääsee katsomaan tapahtuman Omen by HP -pelialueella kauppakeskuksen pääkäytävällä. PlayStation-pelialue tarjoaa pelimahdollisuuksia ja VR-pelikokemuksen.

Itis Play -pelitapahtumassa on pelattavissa mm. PC-pelit Fortnite (K-12), Overwatch (K-12) ja Golf with your friends. Lisäksi tuntumaa voi ottaa PlayStation 4 -peleihin, kuten NHL 19 (K-12), FIFA 19, Spyro: Reignited Trilogy ja Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sekä Playstation VR -peliin Beat Saber.

Itiksen Instagramissa järjestetään kisa, jossa 16 onnekasta voittaa tunnin yhteispelisession pelitubettajan kanssa.

Mainos
Edellinen artikkeliTänään tv:stä tulee leffa, jota varten Jake Gyllenhaal vietti puoli vuotta poliisiauton kyydissä
Seuraava artikkeliAvengers: Endgame -koostevideo avaa sankareiden epätoivoa