Mainos
Jack Black on vahvistanut olevansa mukana Minecraft-elokuvassa uuden Instagram-postauksen myötä.

Videopeliadaptaatiot ovat nykyään yhtä suuria kuin supersankarielokuvat. Peliteollisuus on huomattavasti suurempi kuin lähes kaikki muut viihdeteollisuuden alat tulojen ja joissain tapauksissa jopa tavoittavuuden suhteen.

Pelien kasvun myötä elokuva- ja televisioteollisuudelle on tullut tärkeäksi yrittää hyödyntää tätä menestystä ja mukauttaa joitakin näistä ominaisuuksista, tehdä oikeutta faneille, mutta myös tuoda The Last of Usin kaltaisia asioita uusien yleisöjen ulottuville.

Mainos

Warner Brothers on suunnitellut Minecraft-elokuvaa jo vuosia. Siitä on keskusteltu jo pitkään siitä lähtien, kun sen suosio räjähti 2010-luvulla, ja nyt se on kaikkien aikojen myydyin peli numero yksi ja sillä on järjettömät määrät arvoa.

Lukuisien muiden elokuvasovitusten menestyksen jälkeen WB näyttää saaneen itseluottamusta vetää liipaisimesta Minecraftin tekemiseen, ja kuvausten odotetaan alkavan hyvin pian.

Jokin aika sitten vahvistettiin, että Jason Momoa johtaa näyttelijäkaartia tuntemattomassa roolissa, ja nyt saamme tietää, että myös Jack Black on mukana elokuvassa.

Rakastettu näyttelijä vahvisti uutisen Instagramissa humoristisella postauksella, jossa hän lukee kirjaa nimeltä ”Minecraft Basics” kuvatekstillä ”Näyttelijä valmistautuu”.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jack Black (@jackblack) jakama julkaisu

Elokuvan odotetaan olevan live-action, mutta emme ole varmoja siitä, miten se visualisoidaan, sillä Minecraftilla on hyvin omaleimainen ulkoasu. Black saattaa yksinkertaisesti antaa äänensä animaatio-/CG-hahmolle, mutta meidän on vain odotettava ja katsottava.

Oli miten oli, Jack Black on suuri pelaaja ja hänet voi löytää puhumasta ja pelaamasta pelejä koko ajan sosiaalisessa mediassa.

Näyttää siltä, että olemme varmoissa käsissä tämän sovituksen kanssa, kun se ilmestyy teattereihin 4. huhtikuuta 2025.

Mainos