Tom Cruise Jack Reacherina.
Mainos
Tom Cruise on tunnettu siitä, että mies painaa täysillä vielä viittä vaille kuusikymppisenä, tehden vaativia toimintarooleja, joiden stuntit hän haluaa tehdä itse.

Edellisessä Mission: Impossible -leffassa Cruise mursi haperon torsonsa, jonka takia leffan tuotantoa lykättiin. Nyt Jack Reacherin kirjailija Lee Child avautui asiasta The Sunday Timesille.

– Jack Reacher pitäisi rebootata. En halua nähdä siinä Tom Cruisea, sillä hän on auttamatta liian vanha toimintarooleihin. Mies on jo 57-vuotias. Hän voisi siirtyä seuraavalle tasolle, luonnerooleihin, jossa hänellä olisi uraa jäljellä vielä seuraavat 20 vuotta. Hän on kerrassaan hyvä tyyppi ja hauska mies, mutta toimintaleffoihin liian vanha.

Mainos

Moni leffafani onkin jo kauhistellut Cruisen tapaa polttaa kynttilää molemmista päistä. Kuinka kauan Cruise jaksaa sitä ja miten pitkään menee, että mies loukkaa stunteissa todella pahasti? Ehkä Child on oikeassa, pyytäessä Cruisea siirtymään Hollywoodin viimeiselle portaalle.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty: Modern Warfare -pelin ensimmäinen moninpelikausi alkaa – tätä on luvassa
Seuraava artikkeliMan of Medan -kauhupelin voi nyt läpäistä kaverin kanssa yhdessä ja riittää, että vain toisella on peli