Mainos

Naughty Dog on tunnettu menestyksekkäästä Uncharted-pelisarjasta, jonka kaikki osat ovat saaneet kiitettäviä arvosanoja ympäri maailmaa. Ennen Uncharted-pelejä Naughty Dog puuhasteli kolme Jak and Daxter -peliä PlayStation 2:lle, jotka on nyt julkaistu uudelleen teräväpiirtoformaatissa PlayStation 3:lle.

Kyseessä on kolmannesta perspektiivistä kuvattu 3D-tasoloikka, jossa urhoollinen Jak loikkii paikasta toiseen auttaen apua tarvitsevia, yhdessä olkapäällään lojuvalla näätäeläinkaverinsa Daxterin kanssa.

Kolmikko

Mainos

Kaikki kolme peliä ovat loistavia seikkailuja, joissa on sekoitettuna sopivaan suhteeseen riemukasta tasoloikkaa ja nokkelia minipeejä. Naughty Dog on tunnettu hyvistä tarinoistaan, ja sellaisia ovat myös Jakin ja Daxterin tarinat – kaikissa kolmessa pelissä. Lisäksi oman mausteensa mukaan seikkailujen tiimellykseen tuo Daxterin hullunkuriset läpät ja kaikenkarvaiset naljailut.

JD-meininki

Pelien ohjattavuus on loistavan ketterää, mutta kamerakontrolli on paikoitellen rasittva. Varsin erittäin tarkoissa kohtauksissa, tuottaa kamera suura epätoivon hetkiä ja ahdistuksen tunteita.

Pelin grafiikka on myös auttamattomasti vanhentunutta, eikä 1920×1080 -resoluutioon nostettu grafiikka auta, kun tekstuureja ei ole päivitetty tarkemmiksi. Muutoin peleissä ei ole mitään vikaa!

PS3-versioon mukaan on tuotu tietysti Trophyt, joita keräämällä voi haastaa itsensä tai kaverinsa verkon läpi. Jack and Daxter -trilogia on loistokas pelipaketti, jonka saa varsin edukkaaseen hintaan kaupasta mukaansa, ottaen huomioon että paketissa kolme loistokasta peliä.

Kristian Eloluoto

Mainos