Mainos
James Cameron on hyvin tietoinen siitä, että hänen projektinsa eivät ole ainoita, joissa on ollut kyse lapsinäyttelijöiden muuttuvista ulkonäöistä vuosien varrella.

Hiljattain Entertainment Weekly -lehden haastattelussa ohjaaja antoi lisää taustaa päätökselleen kuvata hiljattain ilmestynyt jatko-osa Avatar: Veden tie samaan aikaan kuin sarjan kolmas elokuva, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2024, ja osa neljännestä elokuvasta, koska nuorempien näyttelijöiden kasvupyrähdykset voivat muuttaa heidän ulkonäköään.

Mainos

Esimerkiksi Spideria elokuvissa näyttelevä Jack Champion oli 13-vuotias, kun The Way of Waterin kuvaukset alkoivat, mutta on nyt 18-vuotias.

– Muuten saat – ja rakastan Stranger Thingsiä – mutta saat Stranger Things -efektin, jossa heidän pitäisi olla vielä lukiossa [mutta] he näyttävät 27-vuotiailta, Cameron selitti.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Champion kehui yhteyttä, jonka hän muodosti Cameronin kanssa neljän ja puolen vuoden kuvausten aikana.

– Hän on elokuvallinen nero. Näin monen vuoden jälkeen hänestä on tullut minulle kuin isähahmo, Champion tunnusti.

Myöhemmässä THR:n haastattelussa Champion sanoi, että The Way of Waterin katsominen voi tuntua ”aikakapselilta” ottaen huomioon, että hän on kasvanut kameroiden edessä:

– On siis siistiä nähdä teinivuosiani ruudulla, mutta voin silti uppoutua Pandoran maailmaan.

Mainos