Mainos
Avatar: The Way of Water on nyt striimattavissa ja ostettavissa digitaalisessa muodossa, ja vaikka James Cameron on todennut, että hän on syvällä Avatar-jatko-osissa, sillä kolmannen elokuvan kuvaukset ovat jo päättyneet, scifi-elokuvantekijä on myös antanut vihjeitä siitä, että hän saattaa yrittää puristaa muita projekteja Avatar-leffojen väliin.

Joulukuussa Cameron puhui surevansa elokuvia, joita hän ei pääse tekemään, koska hän on sitoutunut Na’vi-tuotesarjaan. Hän on myös maininnut olevansa kiinnostunut jatkamaan Hiroshiman pommitusten tarinaa käsittelevää lemmikkiprojektia ennen Avatar 4:n kuvauksia.

Cameron esiintyi viime viikolla vierailevana puhujana Dell Technologies World 2023 -konferenssissa. Paneelinsa aikana hän paljasti yleisölle, että hän oli aloittanut uuden Terminator-elokuvan käsikirjoituksen kirjoittamisen kolme kuukautta sitten, kertoo Dell Technologiesin Microsoftin markkinoija Roderick Mercado twiitissään.

Mainos

Ajoitus on myös mielenkiintoinen, kun otetaan huomioon, että pari viikkoa sitten Writers’ Guild meni lakkoon, ja elokuvayhteisössä pelätään, että studiot voisivat hyvinkin siirtyä käyttämään tekoälyä, kuten GPT 4:ää ideoiden ja käsikirjoitusten tuottamiseen elokuviin ja tv-projekteihin käsikirjoittajien palkkaamisen sijasta.

Peacockin alkuperäisessä Mrs. Davis -elokuvassa käytetään jo menetelmää, jossa tekoäly hahmottelee tarinaideoita, kun taas käsikirjoittajat hyödyntävät syntyneitä ideoita.

Cameronin ulostulo tulee myös pian Arnold Schwarzeneggerin haastattelun jälkeen, jossa toimintatähti kertoo, että Terminator: Dark Faten jälkeen hän on päättänyt vetäytyä elokuvasarjasta, vaikka hän uskookin sen jatkuvan.

– Elokuva- ja tuotesarja ei ole valmis. Minä kuitenkin olen valmis. Sain viestin äänekkäästi ja selvästi, että maailma haluaa jatkaa eteenpäin eri teemalla, kun on kyse Terminatorista. Jonkun on keksittävä seuraavaksi hyvä idea. The Terminator oli pitkälti vastuussa menestyksestäni, joten katson Terminator-brändiä aina hyvin helläkätisesti. Kolme ensimmäistä elokuvaa olivat loistavia. Neljännessä [Salvation] en ollut mukana, koska olin kuvernööri. Sitten viides [Genisys] ja kuudes [Dark Fate] eivät minun mielestäni lunastaneet odotuksia ja pitäytyneet sovituissa teemoissa. Tiesimme sen jo etukäteen, koska ne eivät vain olleet hyvin kirjoitettuja, Iso-Arska avautui.

Mainos