Mainos
Neljä vuotta Alita: Battle Angel -elokuvan teatterilevityksen jälkeen, kiinnostus jatko-osaa kohtaan kasvaa edelleen.

Aiemmin tänä vuonna tuottaja Jon Landau vahvisti, että seuraavan osan työstäminen on alkanut, ja sen odotetaan käyttävän samaa teknologiaa kuin Avatar: The Way of Water -elokuvassa.

Nyt James Cameron kommentoi projektia lyhyesti aivan muussa haastattelussa ja näytti vahvistavan, että useita Alita-jatko-osia on kehitteillä.

Mainos

– Avatarin parissa työskentelen Wellingtonissa ja Los Angelesissa, Cameron kertoi syystä, miksi hän ja hänen vaimonsa Suzy Amis Cameron päättivät myydä kotinsa.

– Ja uusien Alita: Battle Angel -elokuvien parissa työskentelen Austinissa, joten siinä ei vain ollut enää järkeä meille.

Ohjaako James Cameron Alitan jatko-osan?

Vuoden 2019 elokuvan on ohjannut Robert Rodriguez James Cameronin, Laeta Kalogridisin ja Rodriguezin käsikirjoituksesta. Jo joulukuussa 2022 Landau vahvisti Rodriguezin kanssa käynnissä olevat keskustelut mahdollisesta jatko-osasta. Disneyn huhuttiin kuitenkin haluavan Cameronin ohjaajaksi. Titanic-ohjaajan kerrotaan olevan vastahakoinen kiireisen aikataulunsa vuoksi.

Yukito Kishiron Gunnm-mangasarjaan perustuvan Alita: Battle Angelin pääosissa nähdään Rosa Salazar (Undone), Christoph Waltz, Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) ja Jackie Earle Haley.

Se oli 20th Century Foxin viimeinen elokuva ennen sen monumentaalista Disney-ostoa. Elokuva tuotti maailmanlaajuisesti yli 405 miljoonan dollarin lipputulot.

Mainos