Mainos
Kun Avatar: The Way of Water lähestyy kahden miljardin dollarin rajaa, ohjaaja James Cameron kiittää elokuvakävijöitä elokuvan menestyksestä – ja sanoo, että hän on lopettanut kotisuoratoiston katselun.

– Ajattelen asiaa niin, että palaamme teattereihin ympäri maailmaa. He palaavat jopa Kiinan teattereihin, joissa on suuri COVID-virtaus edelleen menossa. Me yhteiskuntana sanomme: ’Me tarvitsemme tätä! Meidän on mentävä teattereihin. Riittää jo striimaaminen! Olen kyllästynyt istumaan kotona perseelläni, Cameron kertoi Varietylle Golden Globes -gaalan punaisella matolla.

Kauan odotettu jatko-osa vuoden 2009 Avatar-elokuvalle on nyt kaikkien aikojen seitsemänneksi eniten tuottanut elokuva, joka on tuottanut kansainvälisesti 1,7 miljardia dollaria neljännen viikonloppunsa jälkeen.

Mainos

Yli 400 miljoonan dollarin budjetin vuoksi Cameron totesi aiemmin, että elokuvan pitäisi olla ”historian kolmanneksi tai neljänneksi eniten tuottanut elokuva”, jotta se pääsisi voitolle.

Avatar 4 ja 5 ovat saaneet vihreää valoa, ja Avatar 3:n tuotanto on ollut jo tovin käynnissä.

– Näyttää siltä, että elokuvan nykyinen vauhti ohittaa helposti kannattavuusrajan lähipäivinä, joten näyttää siltä, etten voi välttyä tältä, minun on tehtävä nämä muut jatko-osat. Tiedän, mitä teen seuraavat kuusi tai seitsemän vuotta, Cameron sanoi sarjan jatkosta.

Mainos