James Cameronin Aliens, The Abyss ja True Lies saavat 4K UHD -julkaisun

Mainos
Suoratoiston kasvaessa valtavirtakulutukselle, Blu-ray ja 4K UHD -levyjen näkyvyys on hävinnyt.

Niitä elokuvia, joita haluaisit kuitenkin juuri tänään katsoa, ei tunnu löytyvän mistään suoratoistopalvelusta, vaikka juuri näit sen edellisellä viikolla tarjonnassa. Siksi leffojen ja elokuvakirjaston omistaminen ei tänäkään päivänä ole huono juttu, päin vastoin.

SF Studiosin mukaan Pohjoismaissa fyysiset elokuvat suoratoistobuumista huolimatta myyvät edelleen hyvin.

Mainos

– Kysyntä on fyysisille tallenteille ollut viime aikoina poikkeuksellisen suurta. Julkaisemme edelleen yli 300 fyysistä tallennetta vuosittain, SF Studiolta paljastetaan.

Ja nyt kotiteattereiden omistajille on luvassa iloisia uutisia, sillä James Cameronin Aliens, The Abyss ja True Lies julkaistaan ensimmäisen kerran 4K UHD -formaatissa 29. huhtikuuta.

Julkaisusta tekee erittäin poikkeuksellisen se, että The Abyss ja True Lies -elokuvia ei ole aiemmin julkaistu muussa kuin DVD-formaatissa, sillä ne eivät koskaan saaneet Blu-ray-julkaisuja. James Cameron on itse valvonut kunkin elokuvan 4K-remasteroinnit, joissa käytettiin uutta tekoälytekniikkaa.

Elokuvat ovat vielä ennakkotilattavissa muun muassa Filmihullu-leffakaupasta, Future Movie Shopista ja CDONista. Suositushinnat kullekin levylle 29.95 euroa. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella eri kaupoissa.

Mainos