Mainos
Guardians of the Galaxy Vol. 3 on osaltaan merkittävä elokuva, sillä se sisältää Marvel Cinematic Universen ensimmäisen v-sanan, jonka Peter Quill (Chris Pratt) lausuu Nebulalle (Karen Gillan).


Elokuva keskittyy pääasiassa Rocket Raccooniin (Bradley Cooper), ja ohjaaja James Gunn kertoo, että hän antoi kyseisen repliikin Prattille spontaanisti kuvauspäivänä.

Gunnin mukaan hän halusi rikkoa kirosanarajan kevyessä kohtauksessa, jossa sen painoarvo ei ollut merkittävä. Gunn korostaa, että Rocketin hyväksyntä itsestään on trilogian tärkeimpiä hetkiä, ja se olisi voinut jäädä v-sanan varjoon.

Chris Pratt on paljastanut, että Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige varoitti Gunnia kyseisestä hetkestä, peläten että Gunn muistettaisiin vain ensimmäisenä v-sanan käyttäjänä Marvel-elokuvassa. Feigen neuvosta huolimatta Gunn päätti pitää kohtauksen elokuvassa.

Mainos

Prattin mukaan K-12 -ikärajan elokuvissa on yleensä sallittu kaksi ”paska”-sanaa, mutta v-sana on harvinaisempi. Näyttelijät ovat usein yrittäneet saada kirosanoja mukaan elokuviin improvisaation kautta.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 on nyt katsottavissa Disney+:ssa.

Mainos