Mainos
Ohjaaja James Gunn vahvistaa kuvanneensa juuri The Guardians of the Galaxy Holiday Special -jouluspesiaalin, joka on kerrassaan hervoton.

Gunn puhui Holiday Specialista Radio Timesin haastattelussa ja kutsui sitä ”suurimmaksi asiaksi”, jonka hän on koskaan tehnyt elämässään. Se on suuri kunnianosoitus miehelle, joka on jo tehnyt loistavia elokuvia, mutta Gunnin mukaan spesiaalia rakastavat kaikki, jotka ovat olleet mukana siinä tähän mennessä.

– Se on parasta, mitä olen koskaan tehnyt elämässäni. Se on täysin naurettavaa, emmekä voi uskoa, että onnistumme. En malta odottaa, että ihmiset näkevät sen, ja se ilmestyy melko pian. Se ilmestyy jo tulevana jouluna, Gunn hehkuttaa.

Mainos

Tiedämme, että spesiaali sijoittuu ajallisesti tulevan Thor: Love and Thunder -elokuvan jälkeen, mutta ennen Guardians of the Galaxy -sarjan kolmatta vaihetta. Tiedämme myös, että tämä saattaa olla viimeisiä kertoja, kun näemme tämän nykyisen Guardians-kokoonpanon yhdessä, sillä Gunn on aiemmin maininnut, että supersankariasuusteet eivät ole enää samat Guardians of the Galaxy Vol:n jälkeen. 3.

Avaruusmatkatiimi nähtiin viimeksi vuoden 2019 Avengers: Endgame -elokuvassa, jossa heidän joukkoonsa liittyi Chris Hemsworthin esittämä Thor elokuvan viimeisillä hetkillä. Tämän vuoksi jotkut Guardians of the Galaxy -tähdistä, mukaan lukien Chris Pratt, Dave Bautista ja Karen Gillan, esiintyvät Thor: Love and Thunder -elokuvassa.

Mainos
Edellinen artikkeliTämä voi olla Pleikkari-pelaajille kutkuttavien uutisten viikko
Seuraava artikkeliNämä ovat Disney+:n huhtikuun uudet sarjat ja elokuvat