Mainos
DC-universumin tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä DC Studiosin toimitusjohtajat James Gunn ja Peter Safran ovat antaneet vihreää valoa monille uusille projekteille uudistetussa universumissa.

Kaksikko esitteli kymmenen elokuvaa ja Maxin eksklusiivista tv-sarjaa, jotka tulevat olemaan osa heidän Chapter One: Gods & Monsters -ohjelmistoaan.

Äskettäin sosiaalisessa mediasovelluksessa, Threadsissa julkaisemassaan viestissä Gunn vahvisti yhden yllättävän yksityiskohdan näistä lisäprojekteista – niihin tulee sisältymään ainakin yksi teatterilevitykseen tuleva animaatioelokuva.

Mainos

Samalla kun hän vahvisti fanille, että tulevat Watchmen ja Justice League: Crisis on Infinite Earths -animaatioelokuvat eivät ole osa DCU:n pääsarjaa, vaan ”Elseworlds”-tarinoita.

Gunnilta kysyttiin myös, että voimmeko odottaa teattereissa esitettäviä animaatioprojekteja tulevaisuudessa, mihin Gunn vastasi yksinkertaisesti ”Kyllä”.

Tammikuussa Gunn ja Safran vahvistivat, että DC-universumin uudistaminen sisältää myös animaatioita, alkaen Creature Commandos Max-yksinoikeussarjasta.

– Creature Commandos perustuu DC:n mahtavaan tiimiin, Gunn selitti tuolloin.

– Me teemme DCU:n kanssa sen, että animaatio liitetään suoraan live actioniin. Televisio, elokuvat ja pelit kietoutuvat kaikki samaan universumiin. Valitsemme näyttelijöitä, jotka pystyvät esittämään hahmoja sekä tässä että muissa asioissa, ja osa heistä on jo valittu. Olen kirjoittanut sarjan kaikki seitsemän jaksoa, ja se on tuotannossa. Se on siis ensimmäinen asia, ja rakastan sitä.

Mitä sopii odottaa?

Kuten Gunn ja Safran paljastivat aiemmin tänä vuonna, DC-studioiden Gods and Monsters -sarjaan kuuluvat elokuvat Superman: Legacy, The Brave and the Bold, Supergirl: Woman of Tomorrow, Swamp Thing ja The Authority.

Mukana ovat myös HBO Maxin tv-sarjat Waller, Booster Gold, Lanterns, Paradise Lost ja animoitu Creature Commandos -sarja.

Legacy on jo ja asetettu kesän 2025 julkaisupäiväksi, ja sen näyttelijäkaartiin kuuluvat David Corenswet Clark Kent / Teräsmiehenä, Rachel Brosnahan Lois Lanena, Edi Gathegi Mister Terrificinä, Isabela Merced Hawkgirlinä, Nathan Fillion Guy Gardnerina ja Anthony Carrigan Metamorphona.

Mainos