Mainos
James Gunnin ohjaamaa, kovasti odotettua DC:n Teräsmies-elokuvan uudelleenkäynnistystä ollaan virallisesti aloitettu.

Elokuva, jossa David Corenswet esittää Clark Kentiä / Teräsmiestä, aloitti tuotantonsa maaliskuussa. Gunn on jakanut varhaisen vilauksen puvusta ja tuotannon yksityiskohdista. Studion toimesta on myös vahvistettu, että Superman: Legacy -elokuvan kohtauksia, jotka sijoittuvat Teräsmiehen linnoitukseen, on kuvattu Norjassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön James Gunn (@jamesgunn) jakama julkaisu

Mainos

Gunn on jakanut sosiaalisessa mediassa videoita Svalbardin maisemista Norjassa, jotka hän on kuvannut iPhonellaan. Vaikka tämä materiaali ei todennäköisesti päädy elokuvaan, se antaa vihjeen siitä, millainen estetiikka elokuvassa on odotettavissa, kun se saapuu teattereihin vuonna 2025.

Mistä leffassa on kyse?

DC Studiosin mukaan Teräsmies kertoo tarinan Teräsmiehen matkasta sovittaa yhteen kryptonilainen perintönsä ja kasvatuksensa ihmisenä Smallvillen Clark Kentinä, Kansasissa. Hän on totuuden, oikeudenmukaisuuden ja paremman huomisen ruumiillistuma, jota ohjaa inhimillinen ystävällisyys maailmassa, joka pitää ystävällisyyttä vanhanaikaisena.

Elokuvassa nähdään Rachel Brosnahan Lois Lanena, Nicholas Hoult Lex Luthorina, Skyler Gisondo Jimmy Olsenina, Wendell Pierce Perry Whitenä, Sara Sampaio Eve Teschmacherina, Terence Rosemore Otisina, María Gabriela de Faría Angela Spicana / Insinöörinä, Isabela Merced Kendra Saundersina / Hawkgirlina, Nathan Fillion Guy Gardnerina, Edi Gathegi Michael Holtina / Mr. Terrificinä ja Anthony Carrigan Rex Masonina / Metamorphona.

Teräsmies on suunniteltu julkaistavaksi elokuvateattereissa 11. heinäkuuta 2025.

Mainos