Mainos
Spawn-sarjakuviin perustuva elokuva näki päivänvalonsa 1997. Nyt tämä pökäle halutaan kuitenkin lakaista maton alle, sillä Spawn lämmitellään uudelleen.

Todd McFarlanen käsikirjoittama ja ohjaama elokuva saa ensi-iltansa tämän hetkisten tietojen valossa jo ensi vuonna. McFarlane vahvistaa, että vuosien ruinaamisen jälkeen hän on vihdoin saanut Jamie Foxxin allekirjoittamaan sopimuksen pääroolista.

Jamie Foxx

Elokuvan tuottaa Warner Bros. Picturesin tytäryhtiö New Line Cinema, joten on odotettavissa, että Spawn noudattelee Deadpoolin ja Loganin kaltaista väkivaltaisempaa kaavaa.

Mainos

Foxx julistautuu itse Spawn-faniksi. Foxx on ennenkin esiintynyt sarjakuviin perustuvissa elokuvissa ja nähdään seuraavaksi Robin Hood -elokuvassa.

Spawn on Image Comicsin sarjakuvahahmo, jonka loi Todd McFarlane. Spawnia julkaistaan Yhdysvalloissa samannimisessä sarjakuvalehdessä. Spawnin ensiesiintyminen tapahtui lehtensä ensimmäisessä numerossa toukokuussa 1992. Al Simmons oli CIA:n agentti, kunnes hänen oma pomonsa tapatti hänet. Al Simmons palasi kuolleista Spawnina, ja huomasi vaimonsa menneen naimisiin parhaan ystävänsä kanssa ja saaneen tämän kanssa yhteisen lapsen.

Mainos
LÄHDEComingsoon
Edellinen artikkeliPlayStationin kesäale tarjoaa huippupelejä pilkkahintaan
Seuraava artikkeliBethesda yllätti: Fallout 76 paljastettiin – katso teaser