Mainos
Uutiset Tron-rintamalla ovat edenneet laiskanpuoleisesti, sillä Disney näyttää keskittyneen enemmän moniin muihin brändeihinsä.

Siitä huolimatta sekä alkuperäisen 1980-luvun elokuvan että 2010-luvun Tron Legacyn fanit haluavata nähdä useampien tietokoneohjelmoijien hyppäävän The Gridiin ja heittelevän levyjä tunneohjelmia vastaan. Yksi niistä faneista sattuu olemaan Jared Leto, tulevan Mobiuksen tähti.

Leto on ilmeisesti ottanut tehtäväkseen saada uuden Tron-elokuvan teattereihin ja ilmoittanut osallistuneensa projektiin useissa kohdissa viime vuosien aikana. Ja nyt se onnistuu parhaiten, kun mies pyörii muutenkin Marvelin nurkissa.

Mainos

Screen Rantin haastattelussa Leto kertoi työskentelevänsä aktiivisesti Disneyn kanssa uuden Tron-elokuvan parissa ja että lopullinen sopimus on tulossa ”lähemmäksi ja lähemmäksi”. Hän lupasi myös päivityksen ”enemmin tai myöhemmin”, mutta hänellä ei näytä olevan tarkkaa tietoa aikatauluista.

Leto on aiemmin todennut useaan otteeseen, että hän esittää Oinas-nimistä hahmoa tulevassa Tron-elokuvassa, ja on jopa paljastanut elokuvan nimen Tron: Oinas aiemmin poistetussa twiitissä.

Huolimatta Leton innostuksesta, Disney on elokuvan suhteen vasta kehitysvaiheessa.

Mainos
Edellinen artikkeliVin Diesel ylistää Fast & Furious 10 -elokuvan tuotantoa
Seuraava artikkeliWarner Bros. juulkaisi The Batman -leffasta poistetun kohtauksen, jossa nähdään Jokeri