Mainos
Jason Momoa näyttelee parhaillaan kymmenennen Fast & Furious -elokuvan kuvauksissa.

Emme ole tienneet tähän mennessä paljonkaan siitä, minkälainen hahmo on kyseessä.

Oletus oli, että hän ajaisi jossain vaiheessa elokuvaa autoja todella lujaa – ja niin onkin, mutta ilmeisesti tärkeämpää Momoan hahmolle on se, että hän näyttää pirun hyvältä tehdessään sitä.

Mainos

Yksi asia, jonka olimme nähneet ennakkoon Vin Dieselin IG-postauksen kautta, on liila auto, jota Momoa ilmeisesti ajaa Fast X:ssä. Hän vaikutti todella innostuneelta siitä, ja kävi ilmi, että auto on osa laajempaa kokonaisuutta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vin Diesel (@vindiesel) jakama julkaisu

GQ-lehden tuoreessa artikkelissa paljastetaan, että Momoa on pahis, jolla on vaaleanpunaiset ja violetiksi maalatut varpaankynnet.

Ei kuulosta siltä, että kyseessä olisi Momoan tavaramerkiksi muodostunut kova jätkä, mutta näyttelijä vaikuttaa olevan enemmän kuin sinut sen kanssa.

– Se on ollut vaikeaa, koska ihmiset luulevat minua aina vain tyypiksi, joka esittää [machohahmoja]. Mutta haluan olla tunteellinen, haluan jotain uutta. Asiat muuttuvat, ja jopa roistoroolit, joita nyt näyttelen, ovat eksentrisempiä. Olen riikinkukko huipputasolla ja nautin elämästäni, Momoa kertoo.

Floppeja ja hittejä

Momoa teki läpimurtonsa näyttelemällä Khal Drogoa HBO:n Game of Thronesissa. Siitä lähtien hänet on tunnettu lähinnä kovia tyyppejä näyttelevänä kaverina. Conan Barbaari- ja Dyyni -elokuvista Momoa on tuttu heppu, joka hakkaa ihmisiä ja näyttää samalla pelottavalta.

Ei ole mikään yllätys, että näyttelijä haluaa laajentaa uraansa ja ottaa monipuolisempia rooleja ja tehdä erilaisia asioita.

Vaikka Momoa on edelleen juuri se tyyppi, jonka voisi odottaakin esiintyvän Fast & Furious -elokuvassa, kuulostaa siltä, että hänen esiintymisensä tulee olemaan ihmisille hieman yllättävää.

Momoan viimeaikaiset yritykset laajentaa roolejaan voi nähdä muuallakin. Minecraft-elokuvassa Momoa on mukana tuntemattomassa roolissa Sen lisäksi, että näemme hänen pian kokeilevan kätensä myös komediassa.

Useimmat Fast and Furious -elokuvien pahikset Jason Stathamista John Cenaan ovat olleet perinteisempiä ”pahiksia”, ja näyttelijät ovat suurelta osin näytelleet juuri sellaisia hahmoja, joita heiltä voi odottaa. Se ei sinänsä ole huono asia, mutta se on tehnyt konnista pitkälti vaihdettavia, koska ne ovat niin samanlaisia.

Momoa pääsee tekemään jotain hieman erilaista, mikä tarkoittaa, että rooli ei ole uusi vain hänelle, vaan koko sarjalle.

Momoan pahiksessa on todennäköisesti paljon muutakin kuin hänen varpaankyntensä. Oletettavaa on, että hänellä on jokin yhteys Charlize Theronin Cipheriin, josta on tullut sarjan suuri paha.

Mainos